Wpis z mikrobloga

@VibeUK: SPCE to taki mój ukłon w stronę komercjalizacji podboju kosmosu, a TUI uważam, że jednak odbije, spore wsparcie od rządu Niemiec, do tego generalnie z kim nie gadam i gdzie nie spojrzę, ludzie chcą w tym roku odbić sobie koronę i planują trochę pojeździć, więc wydaje mi się, że długoterminowo to niezła inwestycja
  • Odpowiedz
@michael93pl: SPCE trzymaj jak chcesz ale jak nie zarobisz w pare miesiecy to pogon bo na koniec roku spadnie ostro z rowerka. Co do TUI... odwaznie :) Moze byc kopalnia zlota a moze byc studnia bez dna
  • Odpowiedz
@VibeUK: SPCE taki jest plan, a TUI może i fakt, choć mi się osobiśćie wydaje, że pyknie
No nic, dzieki, ostatnie 4h przy wykopie i giełdzie, ide coś zjeść, zobaczymy jak to AVID wejdzie, dzięki za hinta ^^
  • Odpowiedz
@cr_7: odpowiem tak, jako damage control i pewniaki trzymam nvidia, paypal, amd. Na kazdym uroslo 7-11%. Jako 2-3 miesieczna inwestycje GSK.L
  • Odpowiedz
@VibeUK: O nvidia zachęcająco, jeszcze patrząc co się dzieje na rynku kart.
Ogolnie dluzszy okres to chodzi mi nawet pare miesiecy, wlasnie w jakieś takie „pewniejsze” ktore może nie dadza pompy po tygodniu ale trzymac nawet pre miesiecy ze spokojem.
Cos jak amazon, Microsoft czy wlasnie nvidia.
  • Odpowiedz
@cr_7: paypal? Ludzie beda coraz wiecej placic online. Kurcze no nie wiem czego oczekujesz po tej inwestycji. Dlugofalowe inwestycje daja +5% do inflacji jesli nie sprzedasz gdy sa na topie...
  • Odpowiedz
@VibeUK: O w sumie paypal tez brzmi dobrze.
Tzn te penny tez sa fajne i w to wszedłem ale tez wsrto miec jakieś takie wieksze pewniejsze. Ja i tak teraz przerwa od tego , to tak się rozgladalem tylko żeby później cos.
Cos się ogarnie, dzięki za odpowiedzi
  • Odpowiedz