@EnJoyyy: Niestety nie pomogę mireczku bo ja mam z tą lepszą matrycą, tyle, że 60hz, i z tego co pamiętam to ta 120hz jest o jakąś 1/5 mniej jasna, to imo to byłby problem, ja zwykle mam na 80-100% jasność ustawioną.
@TotalDisaster To, że obecnie rynek pc i laptopów to dramat to wiem. I teraz nie wiem co robić, bo przydałby mi się jakiś laptop. Obecnie wyszły te nowe laptopy z rtxami 3060/70/80. No i jest problem, bo nie wiem czy czekać, aż tamte potanieją (raczej wątpię, może za rok) czy brać teraz tego łapka z rtxem 2060
@EnJoyyy: Swoją drogą uważaj na te 16GB ramu w xkomie bo podobno dokładają jakieś badziewne kości zamiast dopasować po Bożemu :D ja w sumie wyhaczyłem legiona 5 4600h - 8gb - 512 gb - 1650 za 3500 jakieś pół roku temu i jestem bardzo zadowolony, dołożyłem sobie RAMu i śmiga dobrze, ale znowuż mój poprzedni laptop był z 2013 roku XD z GT 780m, mało co dało się odpalić
#lublin obojętne czy coś się dzieje czy to przypadek, ale że wyja syreny alarmowe o 3 w nocy i żadnego info w żadnym tv czy radiu, a tylko na wykopie można potwierdzić że to nie alarm w scenicu sąsiada a ja nie mam halucynacji, to jest k---a śmieszne xD
#pcmasterrace #laptopy #laptop #kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta
@TotalDisaster: Rynek laptopów ma się bardzo dobrze ich nie brakuję jak w przypadku GPU
ja w sumie wyhaczyłem legiona 5 4600h - 8gb - 512 gb - 1650 za 3500 jakieś pół roku temu i jestem bardzo zadowolony, dołożyłem sobie RAMu i śmiga dobrze, ale znowuż mój poprzedni laptop był z 2013 roku XD z GT 780m, mało co dało się odpalić
Ranking https://techlords.pl/polecane-laptopy/