Wpis z mikrobloga

Creed - Aventus Cologne. Ogólnie WTF, bo nigdzie nie ma jego splashy poza oficjalną stroną.. no ale mam tester w podobnej cenie do splashowej Avika. Ostatnio skompletowałem kilka creedów, ale tylko ten atrakcyjnie na rozbiórkę wychodzi, to się podzielę.
#perfumy #rozbiorka

Cena: 6,3 zł/ml
Ilość: 60ml

Bez minimum. Ogólnie tak - oceny mieszane, bo (parfumo](https://www.parfumo.net/Perfumes/Creed/Aventus_Cologne) niby 8,0 i uuu jakie dobre, a fragra 3,86 i bee takie se nijakie. Zwykle jak coś biorę to i tu i tam modły pochwalne.

Minusy:

Plusy:

Warto? W tej cenie tak.

Odlewam od 5ml, flakon zostaje u mnie - ale z uwagi na trwałość bierzcie 10ml i liczcie, że 1,5 razy więcej niż zwykle będziecie musieli się psikać.

dobrowolna subskrypcja: @Doctor_N @Niedoruszany @thinval @laytonizm @n3vada @eemu @Miskaryzu i otwarte paczki: @p2s @odjutraodwyk @FajneMaszDupe @andre3000 @wielkimustaf @bartis55 @doyoufeellucky @WujekAtom @kocia_morda @Yayami_o_Mate @Thunderace @Neptyk90 @olrajt @karkolomny_dziurkacz @bartek13693 @bajceps @MiszczJoda @Miks232 @Zyph @moku @marix
NicholasUrfe - Creed - Aventus Cologne. Ogólnie WTF, bo nigdzie nie ma jego splashy p...

źródło: comment_1612981626jlOuNjPDZwkDFAORVRPGcO.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz