Aktywne Wpisy
jmuhha +21
Jak ma być dobrze, jak na Tinder trafiam na samych kolesi w
BMW 3 z 2008 roku, Renault Megane z 2006 r. albo Kia cee'd z 2013 bo:
-on dojeżdża rowerem do pracy,
-ma inne wydatki (a mieszka z rodzicami)
( ಠ_ಠ)
BMW 3 z 2008 roku, Renault Megane z 2006 r. albo Kia cee'd z 2013 bo:
-on dojeżdża rowerem do pracy,
-ma inne wydatki (a mieszka z rodzicami)
( ಠ_ಠ)
OscarGoldman +172
Faktem jest, że ten kanał można ostatnio pomylić z Telezakupami, ale... Ludzie, nie bądźmy wilkami dla jutuberów! Oni się dla nas obnażają, więc nie żałujmy dla nich grosza na nowej projekty! ;)
#lukaszbudowlaniec
@berman: Każdy tego typu cross to potężny dopływ nowych subów na kanale. Ja bym nigdy się o Kubie Midlu nie dowiedział gdyby nie Mario Bricomaniec. O Krzyśku z Remont4you bym nie wiedział gdyby nie Majstry. O Majstrach bym nie wiedział gdyby nie Łukasz Budowlaniec. Filmy Łukasza Youtub mi zaczął polecać po oglądaniu Maria Bricomańca. A z kolei filmy
@berman: ten kraj musi upaść
@berman: Jeden tylko publicznie pokazał. Swoją drogą niby wszystko jako tako porobił ale ośmieszył swoją "fachowość" montując idiotyczne schody- pewnie za friko je dostał.
@NiebieskiWStringach: Tak mnie zaciekawiło o kim mówicie, że zobaczyłem kilka filmów. Człowiek zionie na kilometr polem przyciągającym łatwowiernych idiotów. Niby nie oszukuje bo mówi w sumie to co każdy rozwinięty Homo sapiens jest w stanie sam wyczytać, wydedukować (o
@berman: I chyba jako jedyny w telewizji ogólnokrajowej miał zaszczyt wystąpić( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Piszesz
"... którzy skończyli zawodówkę i chcą liznąć jakiejś wiedzy"
Znam ludzi po zawodówce co mają wiedzę większą niż nie jeden inżynier czy magister.
Wyobraź sobie, że nawet prowadzą firmy i dobrze prosperują.
@jakisslawek:
Ja znam jednego co był raz w życiu w bibliotece, wypożyczył 1 książkę którą później zgubił. W dodatku zdał maturę nie przeczytawszy ani jednej lektury. O matematyce nie wspomnę. Może też znasz tego kogoś :).
@berman: to było chyba jak robili łazienkę u majstra i nie dali maty akustycznej.