Aktywne Wpisy

Wujek_Fester +649
Dla wielu osób wyjdę na buraka, ale co mi tam ¯\(ツ)/¯
Niedługo moje zdjęcie będzie wisieć w większości marketów na Dolnym Śląsku tylko z tego powodu, że mam alergię na kasy samoobsługowe. Dzisiaj za to o-------m na maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przychodzę do sklepu, aby moje zakupy skasował człowiek i wytyczne mówią, że kasjer musi podejść na kasę na żądanie klienta. Nie mam problemów z
Niedługo moje zdjęcie będzie wisieć w większości marketów na Dolnym Śląsku tylko z tego powodu, że mam alergię na kasy samoobsługowe. Dzisiaj za to o-------m na maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przychodzę do sklepu, aby moje zakupy skasował człowiek i wytyczne mówią, że kasjer musi podejść na kasę na żądanie klienta. Nie mam problemów z

HardWax +1082

-Nie zalegalizowało aborcji
-Nie zalegalizowało związków partnerskich, małżeństw i adopcji dzieci przez pary homo
-Nie rozdzieliło Kościoła od Państwa
-Nie wyrzuciło religii ze szkół
-Nie opodatkowało Kościoła
Mało tego. Nie podjęto nawet żadnych działań, nikt nawet się o to nie starał. Macie jeszcze jedną alternatywę w polityce - Ultrakatolicki Hołownia.
Beka z lewactwa, PO rozgrywa takich lewackich pachołków jak chce, a potem was dyma jak PiS klasę średnią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdro dla tych, którzy będą przy okazji następnych wyborów propsować zarozumialca, ale jednak konserwę Sikorskiego, który ma was za debili XD
#4konserwy #bekazlewactwa #heheszki #konfederacja #bekazneuropy #takaprawda #polityka
@Sok_Mandarynkowy: PO umnie w rozgrywanie Lewicy jak nikt inny. Tak wsysnęli nowośmieszną, że już nawet nie pokazali jej na miniaturkach przy koalicji320948092384 i co? I nic, ponarzekali że ich nie pokazali i tyle.
Mój komentarz do zachowania nowośmiesznej i lewicy dzisiaj:
XD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sok_Mandarynkowy: chciałbym aby tak było xD
@Sok_Mandarynkowy: Nie miała takich postulatów, przynajmniej wtedy, kiedy rządziła (teraz się liberalizuje), więc nie wiem, o co miałbym mieć pretensje... Też mi się nie podoba to, że obiektywnie najlepszą opcją jest partia konserwatywna...
Natomiast PiS jest gospodarzem, który bezceremonialnie zdjął gacie, kucnął i zesrał się na środku trawnika po czteropaku Tatry przegryzanym kebabem.
Znaj proporcjum mocium panie, nie widzieć różnicy pomiędzy sposobem sprawowania rządów pomiędzy PiS a PO oznacza bycie symetrystą. A symetrysta
@Sok_Mandarynkowy: nazwałbym je nudnymi, nikt się nie dowiadywał o zmianach w porządku prawnym z powerpointa,