Aktywne Wpisy
kutasoglu +22
Tak szczerze, to mnie zajebiście wymęczyła ta faza grupowa. Mało ciekawych meczy, gówniane pory, większość meczów o pietruszkę, bo jeszcze 8 drużyn z trzeciego miejsca wchodzi. Ostatnia kolejka zamiast być na żyletki, to niektórzy maja wyjebongo jak Norwedzy. Nie ma nawet walki o miejsce pierwsze w grupie, bo niekoniecznie drabinka ratuje.
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa

ukojenie +48
Tysiąc euro miesięcznie obróciło sukces polskiej gospodarki w pył.
#antykapitalizm #kapitalizm #gospodarka #polska #finanse #bekazlibka #januszebiznesu
#antykapitalizm #kapitalizm #gospodarka #polska #finanse #bekazlibka #januszebiznesu
źródło: 1
Pobierz

źródło: comment_1612835838IwyBvmOfimaOUonkKJSjce.jpg
Pobierz1. Zmieniaj ustawy dotyczące życia codziennego Polaków minimum co 3 dzień, najlepiej w nocy, tak żeby nikt o tym nie wiedział.
A Vatuesz , pokaze prezentacje w paler poincie zrobiona przez stazyste, jako zrodlo obowiazujacego prawa
Ukraina.
@kontonr77: Aktrat w tą uczciwość nie wierzę. Ale co z tego, że można być nawet kryształowo uczciwym, gdy się jest gamoniem otoczonym przez miernoty nie mające pojęcia w jaki sposób prowadzić
@kontonr77: Skąd masz te urojenia?
Jeżeli jest inaczej to proszę o merytoryczną wypowiedź. Swoją drogą jaki zryty trzeba mieć beret aby wysrać coś takiego z siebie pod śmiesznym obrazkiem na stronie
@Mokebe__z__Senegalu: Przecież odpowiadając na mój słaby bait zrobiłeś dokładnie to samo. XDDD
Czym innym jest pisanie wysrywów z własnej inicjatywy, które wręcz uwłaczają inteligencji czytelnika, a czym innym ich komentowanie.
Ten komentarz mniej więcej wskazuję na to że masz racje, ale w moim gronie znajomych jest paru pisowców, którzy reagują na to dokładnie tak samo, więc możliwe że jestem przewrażliwiony (
@kontonr77: co
nie