Aktywne Wpisy

Metodzik +183
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA GOG ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
DOPIERO CO ZAUWAŻYŁEM INFO O TEJ PROMOCJI DLATEGO SPÓŻNIONE. NIE PRZEGAPCIE :)
🔥 Alone in the Dark: The Trilogy 1+2+3 za D̲A̲R̲M̲O̲ na GOG 🔥
⏰
DOPIERO CO ZAUWAŻYŁEM INFO O TEJ PROMOCJI DLATEGO SPÓŻNIONE. NIE PRZEGAPCIE :)
🔥 Alone in the Dark: The Trilogy 1+2+3 za D̲A̲R̲M̲O̲ na GOG 🔥
⏰

f9JXBEArQ2H4TKl +52
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_1612835838IwyBvmOfimaOUonkKJSjce.jpg
Pobierz1. Zmieniaj ustawy dotyczące życia codziennego Polaków minimum co 3 dzień, najlepiej w nocy, tak żeby nikt o tym nie wiedział.
A Vatuesz , pokaze prezentacje w paler poincie zrobiona przez stazyste, jako zrodlo obowiazujacego prawa
Ukraina.
@kontonr77: Aktrat w tą uczciwość nie wierzę. Ale co z tego, że można być nawet kryształowo uczciwym, gdy się jest gamoniem otoczonym przez miernoty nie mające pojęcia w jaki sposób prowadzić
@kontonr77: Skąd masz te urojenia?
Jeżeli jest inaczej to proszę o merytoryczną wypowiedź. Swoją drogą jaki zryty trzeba mieć beret aby wysrać coś takiego z siebie pod śmiesznym obrazkiem na stronie
@Mokebe__z__Senegalu: Przecież odpowiadając na mój słaby bait zrobiłeś dokładnie to samo. XDDD
Czym innym jest pisanie wysrywów z własnej inicjatywy, które wręcz uwłaczają inteligencji czytelnika, a czym innym ich komentowanie.
Ten komentarz mniej więcej wskazuję na to że masz racje, ale w moim gronie znajomych jest paru pisowców, którzy reagują na to dokładnie tak samo, więc możliwe że jestem przewrażliwiony (
@kontonr77: co
nie