Aktywne Wpisy
dekogangster +506
Jeszcze Anka dała go na tył, żeby jej nie zasłaniał hiszpańskich bullów
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazk #lewandowski #lewandowska #p0lka #pieklomezczyzn #cuckold #natura
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazk #lewandowski #lewandowska #p0lka #pieklomezczyzn #cuckold #natura
chado_podobny +103
#pracbaza #januszex #zarobki
No w końcu magiczna bariera przekroczona. Wiadomo tu sami #programista15k i więcej ale mnie i tak cieszy :)
No w końcu magiczna bariera przekroczona. Wiadomo tu sami #programista15k i więcej ale mnie i tak cieszy :)
#axeliocontent
Warto dodac, ze skoro
zreszta sobie poczytaj to ten cwok wypisuje, brudny polaczek od zmywakow wyzywa bo i tak wizy nie dostanie xD no to jest wlasnie poziom polskiej sceny retro XD ograne stereotypy xD
@teslagrad: jaka spina XD ja wam tylko udowadniam ze takich akselko jest wiecej, popatrz na te wiejskie
ale
mylisz sie i to bardzo, serio sobie przeczytaj http://iddd.de/prawoogojach.pdf ze zrozumieniem, zobaczysz ze wszystko co robi jest jak najbardziej koszerne
po prostu jak najbardziej mozna opowiadac co sie chce i kiedy sie chce, zmieniac zdanie co 5 minut itp
wtedy kiedy ta banda szczurow uciekla pod skrzydla retrogralni (bo byli za mali to sobie wymyslili ze na garbie borga retroscene zaloza i wymyslili sobie azbest.tv
Co do natomiast do patrzenia na dobrze wyglądających facetów na Polskim YT związanym z retro, to będzie ciężko, bo wszyscy to piwniczki od urodzenia, ale za jakiś czas (mam nadzieję niedługi) wystartuje kanał mojego znajomego który będzie się zajmował ćwiczeniami i prężeniem muskuł i jak nie zapomnę to podeślę Ci link, to będziesz miał na co popatrzeć
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
netflix chyba nie ma cyckow, za to ma southparka gdzie w polskim dubingu jakas polka dubinguje tz cingciangciunguje japonke i wyzywaja sie od zydow XD
nie wiem czy to sa te cycki
muszę żony zapytać czy mogę chcieć
z tego co pamiętam to chyba jednym z pierwszych seriali w których było sporo siusiaków był Spartakus (NETFLIX)
W Rumuńskim Umbre też się pojawiają raz na jakiś czas (HBO GO)
W Westworld pojawiają się tylko w scenach kiedy jest
A jeśli chodzi o filmy 18+ najciekawsze, że nadal na youtube jest wiele takich pełnometrażowych niby artystycznych co widać normalnie wzwód różne wydzieliny bo to niby jakieś francuskie barachło co ma być sztuką przez wielkie S. Tak samo na insta. Coś banują, a coś nie, kto