Wpis z mikrobloga

@KXNG_Preem Dopóki nie wykorzysta TPA nie będę nic mówił, bo skład może się jeszcze zmienić o 180 stopni. Co nie zmienia faktu, że na ten moment obok Tatuma, Browna, Smarta i Theisa grają albo gracze G-League albo gracze postprime jadący na opinii sprzed 3 lat. Btw od kilku lat powtarzam, że brak mi decyzyjności u Ainge'a więc dla mnie to on po dealu z Nets w 2013 nie zrobił nic spektakularnego
  • Odpowiedz
po dealu z Nets w 2013 nie zrobił nic spektakularnego (Irving wtedy był nobrainerem, Hayward sam chciał grać w Bostonie, Horford to może jedyny sukces)

@parooow: no nwm. Jaylen Brown z trójką i Fultz-Tatum trade to były super ruchy. Nie były oczywiste wówczas.

• Odpowiedz
@LebronAntetokounmpo To rzeczywiście prawda, trochę o tym zapomniałem. Szczególnie wymiana z 76era była mocno ryzykowna.

Bardziej miałem na myśli już erę kiedy Boston miał Haywarda i lata po tym. Były zmiany personalne ale skład konstruowany podobnie (Brown i Tatum + dwóch All Starów). Żałuję, że nie było prób pójścia po trzeciego gracza topki ligi (Butler, PG, Harden, Kahwi, było mnóstwo graczy do wzięcia w tym czasie, choć może Próby były właściwe
  • Odpowiedz
@jurgenklopp: Dalej przytrzymuje taktykę, warto wypuścić Kembe. Potrzeba rozgrywającego, może się po Rubia zgłosić, whatever, Danny musisz coś z tym zrobić ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Albo taktycznie - bring Rondo back ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz