Aktywne Wpisy
KosmicznyPaczek +752
Boski_Emil +773
Dzieńdoberek! Teraz już bez błędu!
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Zdałam prawo tydzień temu i mam wrażenie że jak jeżdżę przepisowo to jestem uznawana za zawalidrogę :(
Przy odcinku na którym mieszkam jest długi odcinek z limitem do 30 bo jest dużo przejść dla pieszych i wielokrotnie na mnie kierowcy trąbią, wielokrotnie wyprzedzają mnie na podwójnej ciągłej, siedzą mi na zderzaku i migają mi światłami drogowymi.
Strasznie mnie to irytuje bo czuję się na drogach jak jakiś intruz, a przecież jadę przepisowo. Przez to strasznie się stresuje i odczuwam ogromną presję. Jak widzę pieszych to zawsze ich puszczam i mam wrażenie że kierowcy za mną też się irytują strasznie, trąbią na mnie albo świecą długimi. Jak zwalniam przed progami żeby nie uszkodzić sobie zawieszenia to też na mnie trąbią.
Jak z tym walczyć? To ze mną coś jest nie tak czy z polskimi kierowcami? Wszyscy mi mówią żebym się nie przejmowała ale czuję strasznie na siebie presję zwłaszcza jak jadę przepisowo maksymalnie dopuszczalną prędkością na danym odcinku, w miejscu gdzie mieszkam jest limit 30km na godzinę i taką prędkością jeżdzę, a gdy za mną ciągnie sięsznur aut i zaczynają na mnie trąbić albo mnie wyprzedzają na podwójnej ciągłej to mam wrażenie że robię coś nie tak.
#prawojazdy #samochody #motoryzacja
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6020247a863b1f000a1307fa
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Ale wrzuć na luz, ja mam w dupie czy ktoś się denerwuje za mną czy nie xD jeżdżę ponad 10lat, zawsze jeździłem szybko itd.
Teraz już mam to w dupie xD jadę sobie powoli a co robi cymbał za mną to jego problem xD często się śmieje jak nie może mnie wyprzedzić bo podwójna ciągła lub
Potem widać było na jakich drogach można trochę pojechać z +, ale pod domem mam podobna trasę i to prawie cała ciemna bez oświetlenia - #!$%@? na nich, niech trąbią w końcu w kogoś wjadą albo rozjebią sobie auto
@Alex_Mor: prowokuj potencjalną patologię jeszcze bardziej, co może pójść nie tak xD
@AnonimoweMirkoWyznania: miej #!$%@?. Zamontuj kamerkę samochodową na przód i tył jako zabezpieczenie
@AnonimoweMirkoWyznania: Bo jesteś uznawana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: Dla takich to każdy inny kierowca jest albo intruzem, albo wariatem ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: Trzymaj się, z czasem przyjdzie przyjemność z robienia innym na złość.
Zaakceptował: LeVentLeCri
Komentarz usunięty przez autora