Wpis z mikrobloga

#kryptowaluty

Czy boty dostępne w internecie mają jakikolwiek sens? Czy to zwykły scam? Bo rozglądam się za takowym do pompowania (xD), ale nie chce mi się wierzyć, że może się sprawdzić.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bobikkv7: sam sobie napisz proste macro w AHK, to będzie twój bot i będziesz miał pewność że nic tam nie ma dopisanego do kodu co by ci krypto p----------ć mogło. Ten twój bot będzie tej samej klasy co te dostępne w internetach. Jest tu jeden Mirek co ostatnio testuje swojego bota. Jutro wpadnie info o pompowanych shitcoinach. Z tego co pisał to 60% na plus ale to nie reguła i
  • Odpowiedz
@Bobikkv7: żadyn bot nie da ci % zysku. Na pompkach można tylko liczyć na to że dużo ludzi kupuje ręcznie i można coś na tym ugrać jak masz bota co kupi w milisekundach. Wczoraj tez pierwszy raz usłyszałem że binance banuje za boty, co było dla mnie wielkim zaskoczeniem. To raczej jakiś bait z FB.
  • Odpowiedz
@Bobikkv7: Czekam na wpis tego Mirka, pewnie jutro coś napisze. On tam podał dwie grupy na discord gdzie dają info o pompowanym shitcoinie. Praktycznie, z tego co on pisał to liczą się pierwsze sekundy. Jego skrypt działa chyba w milisekundach co jest do zrobienia za pomocą AHK. AHK jest idealny do zebrania danych wejściowych w milisekundach a potem można cudować.
  • Odpowiedz
@Bobikkv7: Praktycznie wszystko rozbija się o pierwszą sekundę po wpisie na grupce. Kupic i sprzedać w tej pierwszej sekundzie. Tam jest już dużo botów więc z każdą następną pompką będzie coraz trudniej.
  • Odpowiedz
  • 0
@plaisant: Dlatego wczoraj obserwowałem sobie jak to wygląda bo przedtem nawet nie słyszałem o takim zjawisku jak pompowanie. Rzeczywiście szanse bardzo niskie na ugranie czegoś bez bota, kurs za szybko szybuje.
  • Odpowiedz