Wpis z mikrobloga

@LewCyzud: Ciekawy dzień się zapowiada ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie chce mi się wierzyć, że tydzień zamknie się po prostu dalszym wykrwawianiem, aczkolwiek możliwy jest i taki scenariusz. Już mnie tutaj nic nie zdziwi. Wydaje mi się jednak bardziej prawdopodobne, że będzie jakiś ruch, choćby lekki do góry (nawet jeśli później spadnie poniżej otwarcia). Retardy na reddicie znowu w formie, mobilizują się do kupna już na otwarciu
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@zenitram: jeśli mówisz o wsb, to tam już ch*** wieje od wtorku. Ogarnij sobie watek o wywaleniu wszystkich starych modów z tego subreddita, shadow banowaniu za jakiekolwiek inne wpisy niż hold, diamond hands, etc. Also, zobacz sobie historie postów tych "optymistów", bo to w większości nowe konta spamujace holdlowaniem.

Widziałem tez wpis ze chcą to przerobić na grupę pompującą krypto, ale tego wątku nie weryfikowałem.

Tak czy inaczej, wsb śmierdzi trupem
@dthprf: Widziałem to. Sprawdzałem kilka takich kont co shillowały, ale akurat nie trafiłem na nikogo nowego, co nie zmienia faktu, że jestem pewny że faktycznie duży % to boty albo kupione ręce. Dlatego nie mam za wiele optymizmu ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ale jakiś impuls może nastapi, zobaczymy.
@dthprf spoko, dzięki. Ja nie mam spinki. Jestem na haku, ale nie tragicznym, bo nie wszedłem na samej górze. Wcześniej wychodziłem z założenia że nie sprzedam w ogóle, ale patrząc co się teraz wyprawia to sprzedaję to jak będzie jeszcze jakiś ruch do góry i zbliżę się do breakeven.