Aktywne Wpisy
mirko_anonim +97
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 lat związku, w tym 2 lata małżeństwa i szykuje mi się rozwód.
Jest to dla mnie straszne, bo ją kocham, ale terapia małżeńska mi w pewnym sensie otworzyła oczy. Moja żona chce być ciągle zaskakiwana, podróżować, wychodzić często na randki, a ja wręcz przeciwnie. Jestem domatorem i w zupełności mi wystarcza wyjście kilka razy w roku do kina, restauracji i 2x kilkudniowe wakacje.
Po to wszedłem w związek,
6 lat związku, w tym 2 lata małżeństwa i szykuje mi się rozwód.
Jest to dla mnie straszne, bo ją kocham, ale terapia małżeńska mi w pewnym sensie otworzyła oczy. Moja żona chce być ciągle zaskakiwana, podróżować, wychodzić często na randki, a ja wręcz przeciwnie. Jestem domatorem i w zupełności mi wystarcza wyjście kilka razy w roku do kina, restauracji i 2x kilkudniowe wakacje.
Po to wszedłem w związek,
villager +41
Niby człowiek wiedzioł, ale się łudził ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Po pierwszym roku spłacania symulacji na 800k jesteśmy lżejsi o 70k a kapitał ledwo tknięty o 6k i odsetki biją...
Nawet mając płynność finansową to się człowiek zastanawia czy na pewno jest sens w tym roku schodzić z najmu na rzecz kredytu...
#nieruchomosci #mieszkanie #mieszkaniedweloperskie #finanse #kredyt #boldupy
Po pierwszym roku spłacania symulacji na 800k jesteśmy lżejsi o 70k a kapitał ledwo tknięty o 6k i odsetki biją...
Nawet mając płynność finansową to się człowiek zastanawia czy na pewno jest sens w tym roku schodzić z najmu na rzecz kredytu...
#nieruchomosci #mieszkanie #mieszkaniedweloperskie #finanse #kredyt #boldupy
Oni serio wierzą że Gruźlica która stanowiła poważne zagrożenie (o wiele wiele większym niż teraz) jakieś 100-200 lat temu jest groźniejsza niż #!$%@? płuc i rak.
Jeśli w ciągu roku na gruźlicę umarło ponad 500 osób kiedy na Covida umiera ponad 500 osób dziennie, dodajmy do tego raki, grypy, wypadki samochodowe itd.
Rozwala mnie gadka że Covida nikt nie widział i nie wyizolował i żeby się o tym dowiedzieć to trzeba się zaszczepić testem PCR który uszkadza mózg xd.
Tak, tylko że wiele osób ma również łagodne odmiany nowotworu albo są nosicielami chorób weneryczny (HIV) i często dowiadują się o tym przypadkiem podczas badań na inne choróbska.
Nie ogarmiam tej znieczulicy i wybiórczości szurów. Kiedy ktoś umiera na Covida czy raka to mówią że śmierć jest czymś normalnym i tak by umarł ale kiedy był również sekciarzem lub ekcentrykiem to mówią ''zamordowali go za prawdę za dużo wiedział''
Natomiast kiedy chodzi o obozy FEMA i inne takie straszaki (white genocide, great replacement, cultural marxism) wtedy szury płaczą że zamkną nas w obozach, powyzabijają i rozpedałują nasze dzieci.
Przecież śmierć jest czymś normalnym kiedy my będziemy zdychać z powodu idiotycznych decyzji rządu i braku wsparcia to wy będziecie zdychać w waszych wyimaginowanych obozach koncentracyjnych dla niegrzecznych antysystemowców.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież śmierć jest czymś normalnym, sami tak prawicie.
Nie ma dla nas ratunku, przyjdzie reset 2024 i tyle będzie. Pogódźcie się z tym.
Energia z wyższych wymiarów was nie uratuje, oni wszystko o nas wiedzą i zresetują cały świat tak jak zaplanowali.
Wasz zbawiciel Donald T. was nie uratuje i nie odzyska dla was władzy. Biden będzie dalej grzmocił małe dziecki ku przerażeniu prawdziwego pana prezydenta.
Pozwawią was wszystkiego i wprowadzą Komunizm czyli satanizm. Dzieci będą nauczane edukacji seksualnej. Od zakładania kondonów na fantomach w trakcie zajęc rozbolą ich ręce i będą miały zakwasy.
Zbliza się zagłada zagłada, dziękujemy za poinformowanie nas pogańskich świn z ludzkim ryjem.
CDN
#szury #foliarze #bekazkatoli #bekazatora #bekazkomunistow #bekazlechitow #bekazwykopkow