Wpis z mikrobloga

Ja p------e, stałem się pośmiewiskiem, na klasowej grupce przewinął się jakiś temat o siłowni, napisałem że też coś tam ćwicze i wysłałem zdjęcie bez koszulki. Taki był tego efekt...

oczywiście większość reakcji od #p0lka

#przegryw #stulejacontent #smutnazaba #zalesie #studbaza
serek_heterogenizowany - Ja p------e, stałem się pośmiewiskiem, na klasowej grupce pr...

źródło: comment_1612354849fR3CI3GhYu6DADCY4xYnvl.jpg

Pobierz
  • 92
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@serek_heterogenizowany: Nie przejmuj się miras, przecież to tylko zdjęcie, za tydzień nikt oprócz Ciebie nie będzie tego pamiętał. Zreztą teraz wszyscy dokumentują każdą minutę swojego życia na instagramie więc w sumie co jest dziwnego w wysłaniu zdjęcia?
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: wybaczcie ale samo w sobie to troszke glupie, nikt nie zapytal nikt nie prosil, a Ty od tak wysylasz zdjecie klasy z silki, sama takiego kiedys wysmialam bo napisal do mnie tez chodze na silke i wyslal zdjecie klaty XD no co ja mam zrobic, powiedziec mm mmm klatunia, powiedziec ze no no mordeczko progresik mimo ze nie wiem jak wczesniej to wygladalo? xD
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: jakby jakis koleś, na klasową grupę wrzucił zdjęcie swojej klaty. nie ważne jakby wyglądal, czy napakowany czy nie, to sama bym go wyśmiała Nikt normalny takich rzeczy nie robi. Znaczy to tylko tyle, że ma g---o w głowie i kompletny brak taktu i ogłady xD
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany:

Teraz musisz być konsekwentny. Jak będziecie gadali o rozmnażaniu, to wysyłasz zdjęcie benka, a jak o procesie trawienia to fotka odbytu jako podsumowanie będzie jak znalazł.
  • Odpowiedz