Wpis z mikrobloga

I znów szambo wybiło. Oto karolak (auto)masakrator odezwał się i wszyscy doznaliśmy zaślepienia. Odpisałbym pod jego postem, ale wiem dobrze, że to przecież jest "satyryk", także potraktujcie ten wpis jako czysto satyryczny.

Przeglądam Wykop od 10 lat, więc sporo widziałem.

O proszę, pierwsze 5 lat na niezalogowanym (pzdr. @Insomnia_ ) widzę, że tow. karolak mógłby pochwalić się zwoim pierwszym kontem, bo sam nie wiem czy również i on był tak koszerny jak cyborg w swoich poglądach.

Pamiętam ofensywę foliarzy, którzy pod przewodem niejakiego Waldka raz po raz szturmowali główną filmami o żółtych napisach. Pamiętam dominację korwinistów, kiedy na główną wlatywał każdy pierd Janusza i nikt nie kwestionował słów cyborga napędzanego cukrem. Pamiętam spisowienie Wykopu u schyłku rządów Platformy, kiedy ludzie z amnezją widzieli w Jarkaczu zbawcę i rysowali go jako wolnorynkowca.

Dobrą pamięć masz. Ja też pamiętam, jak neuropa miała RiGCz i potrafiła szerzyć wolnorynkowe idee, nie pozwalała na szurstwo zarówno skrajnego prawactwa jak i lewactwa. Niestety, teraz neuropa sała się siedliskiem antykapitalizmu którego najczarniejszą postacią jest keynesizm i wojujące lewactwo a la Lempart.

Foliarze, korwiniści, pisowcy - to były plugawe jednostki i nie wspominam ich z nostalgią. Jednak przewyższali oni poziomem przegrywów, którzy obecnie są rakiem toczącym ten portal.

Tyle jadu i nienawiści do drugiego człowieka jak jestem na tym portalu nie widziałem. Mnie nie stać na taki tekst Mireczku. Przykro mi, że tak gardzisz ludźmi tylko dlatego, że nie zgadzasz się z ich poglądami.

Nigdy w historii Wykopu nie było tak obrzydliwej subkultury jak incele, które w protestach przeciwko przymusowi rodzenia dzieci bez mózgu widzą skowyt julek, które chcą się ru...ć bez gumy. To historycznie największa gangrena tego portalu.

I teraz sedno. Cały powyższy tekst (satyryczny oczywiście) jest tylko po to, żeby pokazać jak karolak gardzi ludźmi którzy chcą chronić ludzkie życie od poczęcia. Zrozumcie, karolak gardzi ludźmi którzy w jego mniemaniu gardzą innymi ludźmi (julkami) a ponieważ jego gardzenie jest mojsze niż twojsze. To on ma rację!

Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym.

w sumie to samo. Widzę, że już nie jesteś w stanie zrozumieć drugiego człowieka, bez zaakceptowania przez niego całego twojego światopoglądu. Smutne.

PS. Wrzuciłem ten wpis wczoraj o 21, przez 4 godziny zebrał 1400 plusów, po czym dostał shadowbana i zniknął z gorących. Zobaczymy, czy maciek z moderacji powtórzy dziś swój wybryk.

Nic dziwnego, tyle nienawiści i jadu. W końcu liczą się zasięgi.

#konfederacja #4konserwy #neuropa #polityka #aborcja
  • 3