Aktywne Wpisy
ganesha123 +3
Ca_millo +49
Oglądali huopy serial "Skazany na śmierć"? Pamiętam jaki to był hit w czasach gdy leciał na Polsacie. Wtedy tylko "Zagubieni" byli równie lub bardziej popularni.
#przegryw
#przegryw
Oglądałeś?
- Tak 66.9% (562)
- Nie 22.5% (189)
- Trochę 10.6% (89)
O proszę, pierwsze 5 lat na niezalogowanym (pzdr. @Insomnia_ ) widzę, że tow. karolak mógłby pochwalić się zwoim pierwszym kontem, bo sam nie wiem czy również i on był tak koszerny jak cyborg w swoich poglądach.
Dobrą pamięć masz. Ja też pamiętam, jak neuropa miała RiGCz i potrafiła szerzyć wolnorynkowe idee, nie pozwalała na szurstwo zarówno skrajnego prawactwa jak i lewactwa. Niestety, teraz neuropa sała się siedliskiem antykapitalizmu którego najczarniejszą postacią jest keynesizm i wojujące lewactwo a la Lempart.
Tyle jadu i nienawiści do drugiego człowieka jak jestem na tym portalu nie widziałem. Mnie nie stać na taki tekst Mireczku. Przykro mi, że tak gardzisz ludźmi tylko dlatego, że nie zgadzasz się z ich poglądami.
I teraz sedno. Cały powyższy tekst (satyryczny oczywiście) jest tylko po to, żeby pokazać jak karolak gardzi ludźmi którzy chcą chronić ludzkie życie od poczęcia. Zrozumcie, karolak gardzi ludźmi którzy w jego mniemaniu gardzą innymi ludźmi (julkami) a ponieważ jego gardzenie jest mojsze niż twojsze. To on ma rację!
w sumie to samo. Widzę, że już nie jesteś w stanie zrozumieć drugiego człowieka, bez zaakceptowania przez niego całego twojego światopoglądu. Smutne.
Nic dziwnego, tyle nienawiści i jadu. W końcu liczą się zasięgi.
#konfederacja #4konserwy #neuropa #polityka #aborcja
1. Koroluk jest be
2. Neuropa jest be
3. Lewactwo