Aktywne Wpisy
Emes91 +62
Czyli Lewica będzie miała o 47% mniej posłów w Sejmie (spadek z 49 do 26), podczas gdy Konfederacja będzie ich mieć o 64% więcej (wzrost z 11 do 18).
Na Lewicę zagłosowało prawie pół miliona mniej osób (mimo wyższej frekwencji) w porównaniu do 2019, na Konfederację zagłosowało 240 tysięcy osób więcej.
To przypomnijcie mi, kto wygrał, kto przegrał, z kogo jest beka? xD
#wybory
Na Lewicę zagłosowało prawie pół miliona mniej osób (mimo wyższej frekwencji) w porównaniu do 2019, na Konfederację zagłosowało 240 tysięcy osób więcej.
To przypomnijcie mi, kto wygrał, kto przegrał, z kogo jest beka? xD
#wybory
Strupzdup +135
#wybory w obwarzanku warszawskim lewicy brakuje 400 głosów żeby #!$%@? mandac konfederacji a zostało już tylko miasto Legionowo do policzenia! Jest szansa, ze bosakowa klacz rozpłodowa z ordo kreml nie wejdzie jednak :D
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
4. Steelbook Far Harbor z Fallout 4
Tym razem pokazuje bardzo limitowany steelbook do Fallout 4, który był dostępny przez ograniczony czas tylko w Australii, Niemczech i Nowej Zelandii. Wewnątrz nie ma oczywiście żadnej płyty, a sam steelbook może się podobać albo nie. Niemniej jednak jest niezwykle rzadki, a już tym bardziej nowy w folii. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ile jest wart ten przedmiot?
Na eBayu ceny używanych egzemplarzy zaczynają się od 200 zł a kończą na 800 zł. Za moją kopię rok temu oferowano mi ~ 700 zł, ale odmówiłem sprzedaży. Aktualnie nigdzie nie można dostać tego steelbooka w folii, więc myślę, że odpowiednia osoba mogłaby zapłacić nawet 800 zł.
Ile za niego zapłaciłem i jak go zdobyłem?
Wrzuciłem post na pewnej zagranicznej grupie dla kolekcjonerów i napisał do mnie Polak, który zapytał, czy nie chcę kupić tego steelbooka. Ponegocjowaliśmy i nabyłem go za 100 zł z wysyłką przez Allegro. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
------- MAŁE OGŁOSZENIE ---------
Jestem w trakcie finalizowania zakupu prawdziwego białego kruka. Jeśli go kupię, to wyślę go do USA do firmy profesjonalnie zajmującej się ocenianiem stanu kolekcjonerskich gier i wystawianiem certyfikatów autentyczności. Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, to za ok. 3 miesiące oprawiona w mini gablotkę gra z certyfikatem powinna być już u mnie. Stay tuned - jak dotrze to na pewno się pochwalę. Mam też nadzieję, że ze wszystkim zmieszczę się w kwocie 3000 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°) To będzie definitywnie największy zakup w mojej karierze.
#gry #grypc #ps4 #ps5 #xboxone #xone #xboxseriesx #xboxseriess #xbox #pcmasterrace #xbox360 #ps3 #playstation #fallout #fallout4
@radekrad: no właśnie zapomniałem o tym. Muszę poczytać i pokalkulować. Dzięki!
@SzympekSzympkowiak: dzięki! ( ͡° ͜ʖ ͡°) @Xuzoun: niestety nie mam, ale jak gdzieś trafię to się odezwę ( ͡° ͜ʖ ͡°) @Szarobury_drut_kolczasty: oj już nie
Game collectors and enthusiasts (FB)
Game Boy Collectors
Pierwsze miejsca z brzegu, na których bywam
Jeszcze na mysl przychodza mi nie wiem czemu Elder Scrollsy i Arcanum