Aktywne Wpisy

thorgoth +210
Był 20 sierpnia 2002 roku.
Około 5 nad ranem do domu na skraju wsi dowlókł się chłopak. Był cały we krwi, powiedzieć że wyglądał na pobitego byłoby eufemizmem. Jego oczodoły były tak spuchnięte że nie widać było oczu. Próbował coś powiedzieć ale złamana szczęka i wybite zęby skutecznie mu to uniemożliwiały. Piotr, bo tak miał na imię skatowany chłopak, później powie że mówił "Ratujcie Wiolkę". Właściciel domu nic nie zrozumiał ale niezwłocznie
Około 5 nad ranem do domu na skraju wsi dowlókł się chłopak. Był cały we krwi, powiedzieć że wyglądał na pobitego byłoby eufemizmem. Jego oczodoły były tak spuchnięte że nie widać było oczu. Próbował coś powiedzieć ale złamana szczęka i wybite zęby skutecznie mu to uniemożliwiały. Piotr, bo tak miał na imię skatowany chłopak, później powie że mówił "Ratujcie Wiolkę". Właściciel domu nic nie zrozumiał ale niezwłocznie
źródło: GMrukKbWkAAdJSC
Pobierz
Lofi_Mrufka +197
Może mały wykop efekt?
Kartka znaleziona na przystanku w centrum Warszawy.
#youtube #wykopefekt #grzyby #warszawa
Kartka znaleziona na przystanku w centrum Warszawy.
#youtube #wykopefekt #grzyby #warszawa
źródło: temp_file8988331747026856140
Pobierz

Czy może lepiej dołożyć i brać thrustmastera t150?
#simracing #kierownica #pcmasterrace #gry
Warto dopłacić
Jeśli jednak T150, to konieczne w wersji Pro z 3 pedałami
Komentarz usunięty przez autora
IMO jak ktoś chce zacząć, to zależnie od budżetu: Formula Force EX<G25/27<T150 PRO
Wszystko pomiędzy bym pomijał
Miałem FF EX przez 15 lat, jak już zaczęła się rozpadać to szukałem następcy. DFGT odrzuciłem właśnie ze względów opisanych wyżej, dla mnie jest to ta sama kiera
A gdzie znajduje się w tym równaniu Logitech Momo albo Driving Force Pro? Też czasami można go dostać za psie pieniądze.
Z pedałami masz rację, FF EX ma trochę gorsze (i lżejsze) niż DFGT ale jedne i drugie są bardzo kiepskie.
Na ilość przycisków akurat nigdy nie zwracałem uwagi, bo używam max czterech.
Generalnie, Momo i Driving force pro to ta sama liga co wyżej wymienione, zresztą należą do niej również inne stare wytwory logitecha. Z tego co wiem każda z nich ma taki sam zasilacz.
Kupując używkę z wyżej wymienionych, raczej skupiłbym się