Aktywne Wpisy
jatylkozapytac +54
Jak jeździliście nad morze (za granicę tez) jako dzieci to wasi rodzice robili "przywitanie z morzem"? Moi rodzice zostawiali bagaże w miejscu noclegu, nic nie rozpakowywali ani nie odpoczywali, tylko szybkie siku po męczącej trasie i choćby lało i grzmiało trzeba było iść zobaczyć morze. Od razu po przyjeździe. Teraz nie wiem czy to nasz rytuał - wymysl Mamy, że Stary po tygodniu roboty, umordowany trasą 600km z dwoma gowniakami na pokładzie
dziobnij2 +8
Kim trzeba być by kupować takie jachty? Tutaj na stałe cumuje takich kilka. A ja się martwię bo zostało mi 2k na koncie.
#przegryw
#przegryw
Pamiętajcie, nie istnieje żadna #kolorowaagitacja !
#bekazlewactwa
Zamknąłeś się w prawackiej bańce, która wypełniona jest zdjęciami mieszanych par, bo inne zdjęcia was nie interesują.
@KawaJimmiego: A masz na to jakieś dane czy czerpiesz z instytuty danych z dupy (bo wiesz kilkanaście czy tam kilkadziesiąt zdjęć czy reklam gdy w internecie i telewizji są pewnie reklamy w tysiącach liczone, to bardzo
@Opportunist:
https://m.youtube.com/watch?v=HqiWFLsgVi4
@Janusz_Hazardu: to wiesz ile jest par mieszanych a ile jednokolorowych na amazon.co.uk?
Sprawdzałeś, badałeś, ktoś się tym zajmował?
Nieeee.... to jak zwykle tylko urojenia prawków...
@Janusz_Hazardu: Prawactwo robi zabawne fikołki, zauważcie że prawie zawsze w prawackich argumentach jest rwanie wisienek i pokazywanie swojego IQ gaśnicy pianowej.
Na picrelu parka reklamująca Old Navy, popularna marka odzieżowa w USA
@KawaJimmiego: No i? Pytam się skąd masz dane.
Pokaż mi je skora tak kategorycznie twierdzisz o inżynierii społecznej. Chyba ze cała swoją wiedzę czerpiesz na podstawie KILKU zdjęć z internetu.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ethnic_groups_in_the_United_Kingdom
Pokaż mi je skoro twierdzisz że proporcje są zaburzone.
@BojWhucie:
Xd to
Kto by pomyślał że kapitał jest silniejszy od idei...
Ale nie, zaraz zostaniesz pouczony że "to nie był wolny rynek" który dał siłę korporacjom.
A najzabawniejsze jest to tłumaczenie dlatego, że komuniści zawsze tłumacza że żaden kraj komunistyczny nie odniósł sukcesu, bo żaden nie był prawdziwie komunistyczny.
Zbieżność tłumaczeń przypadkowa. XD
@KawaJimmiego: wśród klientów amazon.co.uk?
@KawaJimmiego: ile było takich zdjęć w ciągu ostatniego roku?