Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +90
Demonstracja antynatalistyczna się odbyła! Pozdrawiam. NIE GRAJ W RULETKĘ CZYIMŚ ŻYCIEM!
#antynatalizm
#antynatalizm
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Pamiętajcie, nie istnieje żadna #kolorowaagitacja !
#bekazlewactwa
@koroluk: Znowu bzdurki klepiesz. Powiedz mi czym się niby zajmują fundacje które finansuje Soros? Kto finansuje organizacje typu ILGA i dlaczego? Wszak nie istnieje według Ciebie inżyniera społeczna.
@patykiem_pisane: inżynieria społeczna również dotyczy LGBT. I lewica wcale się z tym nie kryje.
A jak chodzi o te, które się z nimi wiążą:
Jeden. Dlatego od początku prosiłem o przedstawienie danych popierających tezę że jest nadreprezentacja jakiejś grupy (co sam twierdziłeś) w reklamach. Ostatecznie przyznałeś że swoją wiedzę opierasz na danych z d--y. ( ͡°
@patykiem_pisane: Po pierwsze, to sam ostatecznie przyznałeś, że mam rację:
Tak? Tak. No to raz.
Dwa, to co opisałem zostało potwierdzone w amerykańskim Timesie. Tak? Tak. Nawet nie czytasz tego co komentujesz.
I co najlepsze. Myliłem się.
Ogół białej ludności (łącznie z Latynosami) to 80% Bez latynosów to 65%
Latynosów i żółtych często liczy się razem jako białych. Tak więc sam przyznajesz, że wymóg aby w tv 50% postaci była kolorowa jest manipulacją. LGBT to inna grupa i ma jej dotyczyć inny wymóg, proszę nie sumować tych dwóch
Ogarnij, ze bynajmniej to nie jest to samo co przynajmniej. K---a, ludzie! Jesli nie znacie znaczenia danego slowa to go po prostu nie uzywajcie...
blee