Wpis z mikrobloga

Terminy takie jak agitacja i inżynieria społeczna sugerują, że za wszystkim stoją jacyś lewaccy mędrcy walczący o nowy, wspaniały świat. Nie stoją, to są doraźne działania oparte na kalkulacji ekonomicznej. Czas zdjąć foliową czapkę.

@koroluk: Znowu bzdurki klepiesz. Powiedz mi czym się niby zajmują fundacje które finansuje Soros? Kto finansuje organizacje typu ILGA i dlaczego? Wszak nie istnieje według Ciebie inżyniera społeczna.
  • Odpowiedz
@KawaJimmiego: nie widzę w tym nic złego, że białe kobiety wiążą się z czarnoskórymi facetami, wręcz przeciwnie, jest to wynik tego co kobietom było zabraniane, teraz odkrywają to czego naprawdę pragną. Kobiety to nie przedmioty białych mężczyzn.
  • Odpowiedz
@q_captainbuttnaked_p: Akurat tak się składa, że kobiety same z siebie są bardziej skłonne zadawać sie z białymi niż z czarnymi:

A study of over two million online dating interactions revealed distinct racial preferences between groups. White women responded most frequently to white men, and least frequently to black men.[3]

A jak chodzi o te, które się z nimi wiążą:

A 2015 study examined the outcomes of women that have children
  • Odpowiedz
@KawaJimmiego:

Mylisz występowanie mniejszości z występowaniem związków międzyrasowych, a konkretnie międzyrasowego związku białych z czarnym

Jeden. Dlatego od początku prosiłem o przedstawienie danych popierających tezę że jest nadreprezentacja jakiejś grupy (co sam twierdziłeś) w reklamach. Ostatecznie przyznałeś że swoją wiedzę opierasz na danych z d--y. ( ͡°
  • Odpowiedz
Ostatecznie przyznałeś że swoją wiedzę opierasz na danych z d--y. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@patykiem_pisane: Po pierwsze, to sam ostatecznie przyznałeś, że mam rację:

jest to nadreprezentacja

Tak? Tak. No to raz.
Dwa, to co opisałem zostało potwierdzone w amerykańskim Timesie. Tak? Tak. Nawet nie czytasz tego co komentujesz.
  • Odpowiedz
@patykiem_pisane:

Pod pojęciem kolorowi w USA to nie tylko czarni -13,5% ale też azjaci 4,5% Indianie 1% mieszańcy 2%

Ogół białej ludności (łącznie z Latynosami) to 80% Bez latynosów to 65%
Latynosów i żółtych często liczy się razem jako białych. Tak więc sam przyznajesz, że wymóg aby w tv 50% postaci była kolorowa jest manipulacją. LGBT to inna grupa i ma jej dotyczyć inny wymóg, proszę nie sumować tych dwóch
  • Odpowiedz
@KawaJimmiego: Mam nieodparte wrazenie, ze jestesny w zblizonym wieku, badz jestes mlodszy ode mnie, wiec „malym qrwiem” mozesz sie Ty okazac, a nie ja. Pisz normalnie, bez takich c-------h bledow, a nie bedziesz wytykany, dzbanie.
  • Odpowiedz