Aktywne Wpisy

piip5 +568
#frajerzyzmlm to milionerzy nie wychodzą na greckie śniadanie tylko sami robią w willi jajecznicę?
źródło: temp_file7791472103036311224
Pobierz
drobne_na_taryfe +391
dzień dobry
źródło: 1000004947
Pobierz

#bekazprawakow #neuropa #4konserwy #netflix #wiedzmin
źródło: comment_16116488562sSwrlHQpqJS2uOycDkOMI.jpg
Pobierz-napisz trzynaście opowiadań
-pomysły trzech oprzyj na baśniach Andersena
-trzech kolejnych na baśniach Braci Grimm
-siódmego na
@RandomowyMetal: jak był biały to tak jakby go nie było tak? xD
"I stwierdzasz tak na podstawie "tak mi się wydaje, więc tak musi być"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z resztą nawet jakby tak było, to w czym ci to przeszkadza, złą aktorką jest ta osoba? Czy po prostu murzynów nie lubisz oglądać?"
Nie lubię oglądać murzynów wsadzanych wszędzie na siłę w celu uzyskiwania certyfikatu różnorodności, szczególnie w tak drogiej mi produkcji jak Wiedźmin. Ta historia nie
@grubson234567: chyba sobie zartujesz, elfy z definicji sa biali jak snieg xD ty nie masz bladego pojecia o fantastyce typie
Komentarz usunięty przez autora
W czym ci przeszkadza że Geralt nie jest nerdem w kostiumie pandy który zamiast mieczy ma dwie bagietki?
Odpowiedź brzmi: nie potrafię się w tym świecie zatopić i w niego uwierzyć. Widzę natomiast myśli i pióro scenarzysty, który próbuje
Odpowiedziałem na twoje pytanie. Twoja odpowiedź z kolei dowodzi, że jesteś ideologiem i szukasz wrogów swojej ideologii.
@Asterling: Cholera, a myślałem już, że tylko ja mam takie zdanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polski Wiedźmin ma oczywiście wiele wad, ale nie jest aż tak bardzo skopany w najważniejszym elemencie - scenariuszowym. Po obejrzeniu netflixowego Wiedmina miałem
Wiedźmin nie jest adaptacją tylko
Dobrze że dodałeś to "do tej pory" bo chyba bym
PS.
Może faktycznie, a może zwykłe rozmycie owego problemu. Wszystkie starsze rasy mają przewalone w wieśku, nie tylko ich kolorowi reprezentci
Andrzej:
źródło: comment_1611661588a9CErSkzxNFIFoQgKrtblD.jpg
Pobierz@grubson234567:
mhm.. Największy ból d--y o serial mają ci, co tylko ograli Wiedźmina, a książki na oczy nie widzieli.