Aktywne Wpisy

vorky +106
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vieniasn +139
jakiś chłop porobiony taki że bardzo szybko stał mnie spytał czy nie mam papierosa i jak powiedziałem że nie palę to zrobił dwa jakby przysiady po czym wyjął fajki i mnie poczęstował
jakim cudem oni dożywają takiego sędziwego wieku około 40 lat
jakim cudem oni dożywają takiego sędziwego wieku około 40 lat

To tak samo jakby Gates mówił, że pieniądze to nie wszystko. Ciekawe czy by mógł wtedy pomagać tym dzieciom w Afryce w takim stopniu jak pomaga z pieniędzmi xD
Tak czy siak, smieszne.
@niochland: No ale kto ma to powiedziec bezdomny? Przeciez to przypadki takie jak Robina Williamsa - kasa, slawa, depresja - pokazuja najlepiej ze pieniadze to nie wszytsko a nie pierdzielenie wujka Staszka na wigilii
natomiast ludzie atrakcyjni nigdy nie doświadczyli i nie doświadczą problemów osób nieatrakcyjnych, więc ten tytuł brzmi śmiesznie - atrakcyjni ludzie wzbudzają zaufanie i sympatię na poziomie biologicznym,
Zwroc tez uwage ze genetyka dotyka czasa, moze zebrac choroby typowo genetyczne.
Przegryw zyje, czad umiera.
@AnotherBrickInTheWall: słuchałem kiedyś wywiadu z psychologiem miliarderów. Jakie oni mają problemu? Gość nie spał w nocy bo się martwił że po przybyciu jachtem na Riwierę Francuzką nie będzie miał zajebistego miejsca na zaparkowanie.