Aktywne Wpisy

wqeqwfsafasdfasd +244
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

johnshepard2000 +31
O co chodzi pecetowcom? Widzieliście kiedyś konsolowców, którzy w jakiś sposób wyszydzają albo obrażają osoby grające na PC? rumun nazywa konsolowców zwierzętami, bo grają w 30 fps (co z tego, że to pojedyncze przypadki i praktycznie każda nowa gra działa w 60 fps), tamae coś pier*oli, że zbliża się koniec konsol i normalni ludzie, którzy nie są fanboyami nie kupią PS6 tylko PC.
Serio, jaki oni mają problem? XD Bazowe PS5 kosztuje
Serio, jaki oni mają problem? XD Bazowe PS5 kosztuje
źródło: temp_file3555590857943706689
Pobierz

Jakich typów zmiennych użyć aby obsłużyć na ATMEDZE obliczenia na liczbach z przecinkiem bez znaku w formacie:
1234567.1234 , robię generator RF na ADF4351.
ADS1220 ADC 24-Bit A/D 24-Bit
Trochę zamykając temat - bo w sumie rozwiązań jest X i każde jest dobre, zrobisz jak uważasz. Ale największym problemem jest napisanie softu a nie złożenie urządzenia ( ͡° ͜ʖ ͡
źródło: comment_1611662700F9y0MrSG3vcvtjFgFoTrzO.jpg
Pobierz"na logike" rejestry tą apką do testu możesz sobie wygenerować i zobaczyć czy śmiga
Dziękuje za odpowiedzi. Znalazłem gotowca, który prawie rozwiązuje moje problemy, kod jest tak napisany i podpisanym że właściwie wszystko jest czytelne
https://github.com/F4HUY/ADF4351
Widziałem jeszcze gdzieś beacon CW na tej kości ... jak znajdę i uruchomię to się pochwale.