Aktywne Wpisy
Operator_imadla +195
absolutnie nic nie poprawi się w kwestii braku mieszkań dopóki nie wprowadzą podatku katastralnego a nie wprowadzą bo #!$%@? dorobkiewicze ze wszystkich partii mają pokupowane po 5-10 mieszkań pod wynajem i duży podatek np od trzeciego mieszkania by uderzał w nich samych. W polskim sejmie pewnie z 90% ludzi to sprzedajne szmaty.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Sandrinia +97
Wzięłam sobie chlebka do tej fasolki po bretońsku, bo bez chlebka się nie najem.
#ambitneposilkisandrinii
#gotujzwykopem #jedzenie
#ambitneposilkisandrinii
#gotujzwykopem #jedzenie
#heheszki #bekazprzegrywow #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
A zagadnienie jest proste, na ile trudna jest zmiana całego życia? I czemu wszyscy dający takie dobre rady nie mieszkają jeszcze w Japonii?
@volodia: nie wiem. Coś musi być nie tak, nie znam cię, nie wiem co
@ukryty_matematyk: ale to synonim, co za różnica
Komentarz usunięty przez autora
@Trybus: Mi się wydawało, że black pillowcy mają totalną wyjebkę na jakiekolwiek staranie się o kobiety przez zaloty i bycie towarzyskim.
Mając 50k, ideał black pillowca jedzie sobie do Tajlandii na kilka miesięcy na dziwki, przeprowadza się
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Dr_Kkiiddlleerrssoonn: z badaniami i statystyką jest pewien poważny problem - życie to nie badanie, a tym bardziej nie statystyka.
@Ignas1415: Jakbym #!$%@? moją matkę i babkę słyszał....( ͡° ʖ̯ ͡°)
Sama się zastosowałaś do swoich rad czy nadal pasożytujesz na starych?
@Kowixx: Nie trzeba ponosić wysiłku żeby mieć dziewczynę. Starczy być atrakcyjnym. Uwodzenie i sex to nie tyranie w januszeksie. To są przyjemności.