Aktywne Wpisy

tomosano +15
No to teraz wchodzimy na wyższy poziom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#limanowa #policja #rutkowski
Krzysztof Rutkowski odniósł się do trwającej od piątku policyjnej obławy na Tadeusza Dudę. W jego ocenie działania mają charakter zorganizowany, lecz kosztowny, a poszukiwany nadal może stanowić zagrożenie. Właściciel biura detektywistycznego wyznaczył 10 tys. euro nagrody za informacje o miejscu ukrycia podejrzanego o podwójne zabójstwa w Starej Wsi.
#limanowa #policja #rutkowski

annlupin +16
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

![5-minutowe nagranie wyczynów kierowcy Mercedesa AMG na autostradzie A4 [video]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/60ad3e40a783a18af4b12cc900a460dcc4c30a95b93551d5d122288b88c2beea,q80.jpg)
Teraz przyszła nowa dostawa i tak prezentuje się kolekcja rozpoczęta na koniec października.
Wszystkie buteleczki są dobrze znane, w wolnej chwili opiszę poszczególne zapachy widziane nosem nowicjusza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na ten moment dodam tylko, że z tych, które zdążyłem ponosić Dylan Blue jest najbardziej komplementowany zarówno przez kobiety jak i mężczyzn. Zapach jest na tyle przyjemny i męski, że zbliżenie się do kogoś praktycznie gwarantuje komplement. Sexy beast, ladies love it, very verastile fragrance, good value proposition! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najgorsze jest to, że po głowie chodzą mi już kolejni perfumowi kandydaci do zakupu xD
#perfumy #pokazperfumy
źródło: comment_1611488660r58yoBFrT2HGrVYSojHVbJ.jpg
Pobierz@Kondzio21: Ja cały flakon 100ml zużyłem w rok. Jak ostatnio powąchałem to mi takim niemytym zwierzakiem zaczęły śmierdzieć (Dylany).
A tak poza tym masz bardzo dobrze dobrane perfumy, na różne okazje. Dobrze, że nie bawisz się w tanie gówna.