@Chlejus: rmf fm... rozumowiem Twój ból. Kup transmiter FM na bluetooth, wlozysz do zalalniczki. Z tel polaczysz sie za pomoca bluetooth, dalej z radiem za pomoca fm. W radio wybierasz stacje fm i wio. Jak inne radio wejdzie na te same fale to sie przestawiasz troche dalej i tyle. W praktyce raz ustawiony nie dotykany nigdy wiecej, poza wyjazdem nad morze gdzie cos weszlo na te same fale. Jakosc dzwieku
@Chlejus: w radiu masz wejście na zmieniarkę. Miałem takie samo i wystarczył kabelek z wtyczką i Jackiem. Na radiu ustawiasz AUX ale już nie pamiętam jak bo to z 6 lat temu robiłem. Poszukaj na necie. Żadne transmitery bo to gunwo
@DelicjeSzampanskie: no ale. dobry transmiter raczej > kaseta, nie spodziewałbym się jakiegoś super. pasma ani po magnetofonie w samochodzie ani po takiej kasecie
@msichal: Niby tak, ale po pierwsze, to wciąż 5x droższa zabawa, po drugie - wątpię by sprzęt audio w tym samochodzie był aż tak dobry, by było czuć różnicę. Kaseta jest niezawodna, wkładasz raz i działa do końca świata, albo dopoki ktoś kabla nie wyrwie ( ͡°͜ʖ͡°)
Czy jestem zdany na płyty i kasety?
#pytanie #samochodu #volkswagen polo
źródło: comment_1611297890UnZBW0ZbB8B4P6oebtzUZz.jpg
Pobierzźródło: comment_16112979024D2tfNM8Fo4Ic40ooXW2WC.jpg
PobierzZnaczy nawet lepiej jeżeli tak
źródło: comment_1611299985ut0A5nq8kt8OT27ZCgNGHE.jpg
Pobierz