Aktywne Wpisy

wykopranger +47
Ktoś może wytłumaczyć o co tu chodzi,bo pierwszy raz co takiego widzę xD
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
źródło: temp_file1454807523736684152
Pobierz
BasTajpan +416
Kilka lat temu mireczek @Dzejbok wstawił swoją tapetę z miodowych lat. Tak mnie ona oczarowała, ze obiecałem sobie skopiować ją od niego jak tylko będę miał dwa monitory. I oto ona ( ͡° ͜ʖ ͡°) #seriale #miodowelata #heheszki #humorobrazkowy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#polityka #sondaz #pis #gorzkiezale
źródło: comment_1611216951kaapWR4Anbb2flpZIsV0Jh.jpg
PobierzTo muszą być ludzie których największym albo jedynym źródłem informacji są media publiczne. Po zamknięciu w ich bańce informacyjnej nie widać żadnych alternatyw. Opozycja=PO=wróg narodu, a cała reszta przez 99% czasu nie istnieje.
Generalnie zgadzam się, że opozycja nie umie w politykę i nie potrafi dotrzeć do emocji suwerena z Polski powiatowej. Tylko z drugiej strony: jak dotrzeć do suwerena nie będąc PiSem? Obiecać więcej socjalu? Tu PiS jest bardziej wiarygodny, bo obiecali i DALI. Zaproponować socjal i poprawę działania państwa w różnych obszarach? Lewica próbuje, ale suweren chce
@Shilghter: Bo wcale żadni górale, rolnicy, czy przedsiębiorcy nie odpadli. Głośna mniejszość się w------a, ale polecam się przejechać na te rejony, i pogadać z nimi. Większość Ci powie, ze tarcza dobra, ze tak trzeba, ze w sumie to biznes nadal się kręci, a jak nie to trzeba przebolec, bo za PO byłoby
Komentarz usunięty przez autora