Aktywne Wpisy
Dzonsin +13
#pracbaza #pracait #inwestycje #praca #warszawa #kapital
Mam do Was pytanie oraz chce zaczerpnąć inspiracji jak rozwiązać nasz (mój i żony) problem.
Kariera:
Wraz z żoną ukończyliśmy studia informatyczne z tytułem magistra/inżyniera. Podczas studiów znaleźliśmy staż (ja Python Developer, żona w analityce biznesowej.
Niedługo stuknie nam 30 lat, ja już Senior w przyjaznym korpo (na pracę nie narzekam 3x zdalnie 2x stacjonarnie). Łącznie ok. 20-30h przepracowane w ciągu tygodnia, czasami jak więcej pracy
Mam do Was pytanie oraz chce zaczerpnąć inspiracji jak rozwiązać nasz (mój i żony) problem.
Kariera:
Wraz z żoną ukończyliśmy studia informatyczne z tytułem magistra/inżyniera. Podczas studiów znaleźliśmy staż (ja Python Developer, żona w analityce biznesowej.
Niedługo stuknie nam 30 lat, ja już Senior w przyjaznym korpo (na pracę nie narzekam 3x zdalnie 2x stacjonarnie). Łącznie ok. 20-30h przepracowane w ciągu tygodnia, czasami jak więcej pracy
Najmilszy_Maf1oso +331
Ale trzeba mieć zryty beret samochodozą, żeby mieć problem z kładką nad Wisłą, która jak widać jest z chęcią wykorzystywana i realnie ożywia część miasta.
Oczywiście po co kładka, jak można było dołożyć 10x tyle i mieć czteropasmową arterię i być może chodnik. Toż to czysta przyjemność przeprawiać się przez Wisłę pieszo w towarzystwie samochodów.
#rower
Oczywiście po co kładka, jak można było dołożyć 10x tyle i mieć czteropasmową arterię i być może chodnik. Toż to czysta przyjemność przeprawiać się przez Wisłę pieszo w towarzystwie samochodów.
#rower
#psy
Są różne szkoły dawania suplementów. Ja raczej wyznaję taką w której normalnego, zdrowego psa, który ma umiarkowaną aktywność się nie suplementuje w ciemno preparatami
Jak nie ta karma, to która?
Karma ma nieokreślony procent mięsa, dalej masz wymienione trzy skrobiowe źródła węglowodanów, generalnie fajny motyw - light na węglowodanach dla względnego mięsożercy, który powinien czerpać energię przede wszystkim z tłuszczu. Dawkowanie z kosmosu, pies 16 kilo ma dostawać około 240g karmy, dodając
Najtańszy barf to sporo dorbiu, mięso z rozbiórek, trochę wołowiny czwórki, dużo polowania na promocji, ja np dzisiaj