Aktywne Wpisy
wanghoi +25
Czy to prawda, że ta polska witaminka pochodzi z cygańskiej rodziny i przebywała w domu dziecka? #neuropa #polityka #konfederacja #bekazprawakow
maclauren +191
#paryz2024 Plusujcie panią sędzię z meczu szpadzistek
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #samochody #przegryw
@co_to_za_zycie: o chłopie ty widzę że się zatrzymałeś dużo wcześniej niż manekiny xd Nikt nie mówi o spisku, nikt nie atakuje mężczyzn, jest tylko mowa o przestarzałych testach.
a gdzie ja tak napisałem? XD swoją drogą jak na TAK jawną dyskryminację tylko 17% więcej szans to i tak niezły wynik. W 2010 roku ledwie 33% kobiet miało w ogóle prawo jazdy a ty się pytasz czemu przepisy są pod mężczyzn. Poza tym nie odniosłaś się ani razu do tego co powiedziałem plus atak ad personam. Życzę miłego wieczoru
Twierdzenie że istnieją różnice biologiczne między płciami to seksizm. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@oszty: zgadzam się, ale jak zakażemy kobietom prowadzić, to będzie płacz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
cale OSS (occupant safety systems) jest liczone i testowane na dummy ktory odzwierciedla męska budowę ciała. Tak wiec np belki skrętne w zwijaczach pasow bezpieczenstwa ladnie wyłapują męskie ciała ale zbyt sztywno łapią kobiety. Przykładów mozna by mnożyć.
@dulek: Zaraz mi powiesz że mężczyźni są silniejsi od kobiet. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
manekiny
@oszty: e, No przecież pasuje do współczesnych kobiet ( ͡° ͜ʖ ͡°)