Wpis z mikrobloga

Wiem że jest polaryzacja i żyjemy w bańkach informacyjnych. Ale czasem mam wrażenie że Ja żyje w jakimś innym uniwersum. W takim odbiciu lustrzanym rzeczywistości( ͡º ͜ʖ͡º)

#heheszki #polityka #polska #bekazpisu #duda #morawiecki #polska2050 #holownia #koronawirus #neuropa #4konserwy
Ancymoon1 - Wiem że jest polaryzacja i żyjemy w bańkach informacyjnych. Ale czasem ma...

źródło: comment_1611046637gXYFHooUJOusFkRoZ1UUe8.jpg

Pobierz
  • 13
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Azaajaszz: dokładnie tak jest. Proletariat ma co do gara włożyć? Ma. Rozrywka na poziomie w telewizorni jest? Jest. Machanie szabelką i obrona* konserwowych wartości są? Są. No to czego więcej trzeba?

*Oczywiście jest to obrona tylko na pokaz, po cichu można walić się jak domy w Syrii, grunt żeby nie wyszło na jaw, zresztą Tusk też wziął kościelny dopiero przed wyborami, a ci przynajmniej DALI, więc można przymknąć oko, a przede
  • 2
@Bounty ale Ja wiem ze żyje w bańce xD przeciez sam napisałem. Jestem z małej miejscowości i czasem miałem okazje posłuchać dlaczego głosują na pis. W 90% to było że nie tolerują gejow bo to zboczenie lub choroba i dlatego głosują na PIS ¯_(ツ)_/¯

Dodatkowo to i tak nie tłumaczy ze dla Morawieckiego ufa 50% obywateli. Przecież to co sie działo przez ostatni rok to byl cyrk. Zamykamy otwieramy, zamykamy, wygrywamy z
@Ancymoon1: Mnie najbardziej w wyborach prezydenckich przeraziło 36% dla Dudy wśród ludzi 18-29. Jeszcze jak znajomych narodowców rozumiem, no bo wiadomo chwała wielkiej Polsce i te sprawy, to kilka znajomych kobiet zagłosowało za 500+ i zerowym podatkiem. Zabawnie było obserwować potem błyskawice i nagrania z protestów ( ͡° ͜ʖ ͡°) Polak da sobie nasrać na twarz jeżeli dostanie pieniądze od rządu.