Aktywne Wpisy

#primemma jufko jufko jufko, jak się podoba przygoda we ff? Zadowolony jesteś w ktora stronę to poszło? Teraz już trochę nie masz wyboru, żeby się z tego wycofać i musisz zacisnąć zeby I brnąć do przodu, próbując utrzymać się na powierzchni xD
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
źródło: scaled_1000004371
Pobierz
rio574 +117
źródło: scaled_1000050643
Pobierz

#komputery
@przemo93c: dokładnie tak, nie ma problemu z formatowaniem takiego dysku
Panowie, przełożyłem dysk no i wiadomo, nie widzę go w eksploratorze plików. Chciałem w zarządzaniu dyskami usunąć obecne woluminy z dysku ale nie jestem pewien który jest który (dysk 0 i dysk1 tylko są pokazane, bez nazw i w ogóle), dodatkowym problemem jest to że oba są tej samej pojemności, jeden crucial a drugi samsung. Jak najłatwiej sprawdzić który to dysk0 a który dysk1?
źródło: comment_16118459637Ev1FI0wwgP5TSxJJ7xQMP.jpg
Pobierz-naciśnij "start", wpisz "diskpart.exe" i uruchom
-wpisz "list disk", wylistuje ci je
-wpisz "select disk 1"
-wpisz "list partition"
-sprawdź czy się zgadza i są dwie puste zamiast trzech. Jeżeli sie