Wpis z mikrobloga

To przechodzi wszelkie granice absurdu

Honorowej Obywatelce Starachowic - Jadwidze Kaczyńskiej - z wdzięczności za dar życia Prezydenta i Premiera Rzeczpospolitej

A co z ojcem? Czyż jemu nie należy się pamiątkowa tablica, czy pomnik, za dar poczęcia?
#bekazpisu #starachowice #bekazprawakow #neuropa #rakcontent
robert5502 - To przechodzi wszelkie granice absurdu 

Honorowej Obywatelce Starachow...

źródło: comment_16109499165gqvuh2AcXPxmkOY4u7HzL.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Currrywurst: jak pisiorami gardze 20/10 tak platformą 10/10 poza tym o stawianiu takiej tabliczki mógł jednak nie tusk decydować czy tam kopaczkowa nie sądzisz? ( ͡° ͜ʖ ͡°) pomniki papierzaka powstawały za każdej władzy a też będzie z nimi zabawy ^^
  • Odpowiedz
@robert5502: mam kilka osób, od pracowników bor po kiedyś działających w solidarności, które mówią jasno: Jarcio był zajadły i zawistny od młodości, a na starość jest gorzej, Lech nie byłby zły gdy Jarek się nie wtrącał co chwile i mu nie dyrygował co ma robić.

¯\_(ツ)_/¯ ogólnie to co o Jarku słyszałam jak poszczególni wylewali się po alkoholu to aż dziwię czemu on ma swoich "wyznawców" w najbliższych kręgach, ale
  • Odpowiedz
@robert5502: No też o tym pomyślałem, co za skandal! Brakuje również odpowiednich tablic dla upamiętnienia rodziców Jadwigi, ich rodziców też. Już nie wspominam dalej bo się chyba rozpłaczę... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz