Aktywne Wpisy
dxy32 +581
Chrysopoeia +20
Jestem totalnie uzalezniony od czipsów albo coś w tym stylu. Mam 24 lata i od wielu lat (10+) nałogowo wpieprzam czipsy. Zaczęło się od tego, że gdy byłem już totalnie malutki to tata często kupował mi małe paczki czipsów bo już wtedy je uwielbiałem. Obecnie prawie codziennie jem dużą paczkę czipsów (130g). Zdarzają się takie dni gdy zjem więcej. Przykładowo dwa dni temu zjadłem 3 paczki jednego dnia, łącznie 320g. Próbowałem jakoś
Hej.
Zerwałam z #niebieskipasek bo zataił przede mną informacje.
Byłam z nim w związku 11 miesięcy. Zwolnili go z korpo i nie mógł znaleźć pracy kilka miesięcy.
Okazało się, po jednej kłotni, że po bogatych rodzicach w spadku otrzymał kilka mieszkań(nieobciążonych kredytem) i ma pieniądze z wynajmu.
I tu wchodzi brak zaufania. Czy to był toksyczny związek, skoro mi nie ufał?
Mówi, że póki razem nie zamieszkaliśmy to nie musi mi o wszystkim opowiadać, bo po kilku miesiącach się jeszcze nie znamy i on nie wie, kim jestem. Ja bardzo szczera wobec niego byłam i to mnie boli. Rozczarował mnie.
Dodatkowo, u mnie w domu jest nacisk na pięniądzę, szpan, i "pokazywanie się". Mój ojciec cały czas o pieniądzach gada i nawet się pytał mojego byłego, czy jest bogaty..;/ Ja też zwracam uwagę na markowe ciuchy i dobre samochody, ale to nie znaczy, że jest to dla mnie najważniejsze.
Mój były mówi, że wtedy włączyła mu się lampka ostrzegawcza.
Dałybyście mu szanse? Obraziłybyście się za taką sytuację?
#zwiazki #milosc #rozstanie #rozowypasek #niebieskipasek
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6002cd50535d82000a0d1822
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: tak ale dla niego. Odwal sie od jego mieszkan.
Jeśli tak jest, to nie widzę powodu, dla którego miałby mówić o swoich
No ale słaby bait.
Jedyne co tu widzę to to że niebieskiemu zależy na opce i to za bardzo.. Dobrze że od niego odchodzisz, po co mu pustak.
Zaakceptował: LeVentLeCri
I nikomu o tym nie mówi.To prywatna sprawa i nawet chodząc z kimś 11 miesięcy nie poznasz go na tyle dobrze żeby
spowiadać się ze swoich zasobów.Nie ma obowiązku.
I polecam jej intercyzę jak by co.
Zaakceptował: LeVentLeCri
Zaakceptował: sokytsinolop
@4n000n: Wyrządzić można krzywdę, a przysługę wyświadczyć.