Aktywne Wpisy
JudzinStouner +201
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
trololo55 +176
#bekazlewactwa #4kosnerwy
@AgentGRU: co ty p--------z xddd
ja jestem a aborcja, niech sobie zabijaja dzieci nawet do 9 miesiaca, w dupie to mam
@AgentGRU: eurostat
@Priya: jeśli wszystko za zgodą to gdzie tu problem?
Na pierwszym masz liczbę urodzeń, a nie ciąż. Na kolejnym urodzeń i aborcji, a więc realną liczbę ciąż. Widać wyraźnie, że poza Słowacją przodują w tym kraje z lewicową edukacją seksualną.
@Priya: widac wyraznie ze poza UK w wiekszosci panstw liczba ciaz jest porownywalna np. Z Hiszpanią a w niektorych nawet mniejsza niz Polsce np. W Szwajcarii
@sraniewbanienasniadanie: jajco xD twoim zdaniem nazywanie tej dziewczyny patologia rozwiązuje problem?
@dildo-vaggins: od wychowania są rodzice, a nie system. Nawet jak chłopak wiedział że przez te sytuację jest w dupie to jak musiał miieć źle w domu że jedynym rozwiązaniem było dla niego zabójstwo
Komentarz usunięty przez moderatora
@sraniewbanienasniadanie: ten "p---b" zrobił to dla tego bo sam byl pewnie przerazony perspektywa ojcostwa. No chyba ze wierzysz w to ze 15latek jest na tyle zdemoralizowany i dysfunkcjonalny zeby zabijac z zimna krwia swoja dziewczyne.
@AgentGRU: Robisz fikolki. Dajesz przykład Szwajcarii, która jako jedyna ma niską liczbę ciąż i Hiszpanii, która jest wyjątkiem z brakiem usystematyzowanej edukacji seksualnej, ale za to z rozwiniętą edukacją seksualną lewicowych organizacji pozarządowych. Do tego z najbardziej zlaicyzowanym rządem i bardzo mocno zlaicyzowanym społeczeństwem. To
Po drugie, to samo można stwierdzić o wpływie kościoła i środowisk politycznych wokół niego skupionych: skoro mają taki wpływ na rzeczywistość, a ich poglądy