Aktywne Wpisy
pepe998 +13
Mija miesiąc od założenia przeze mnie tindera i przez cały ten czas dostałem jedną parę i dwa polubienia.. Jedna para, wydawałoby się od sympatycznej dziewczyny.. Jednak nie nacieszyłem się nią zbyt długo gdyż zaraz po napisaniu do niej usunęła parę ( ಠ_ಠ) Jakieś rady? Wiem że nie jestem 8/10 jak w memach ale spokojnie pod 5/10 się łapię? Mam dobrą pracę i dużo podróżuje, a słyszałem że własnie dużo
kx_keytinho +510
#bekazlewactwa #4kosnerwy
@AgentGRU: Tak lewicowa edukacja seksualna pomaga walczyć, że w krajach gdzie występuje, nastolatki częściej zachodzą w ciążę i częściej tę ciężę usuwają. No super edukacja, tylko chyba nie za bardzo spełnia swoje założenia.
Albo inaczej: kto jest
Komentarz usunięty przez moderatora
@Tagnk: no tak. Bo zwykle pada to w kontekście oskarżeń o gwałt, bazującym tylko na tym, że ktoś upity z założenia jest gwałcony.
Przede wszystkim winny jest morderca, wykopkowe lewaki jak zwykle się zesrali. Mogła wyskrobać gówniaka, to by jej nie zabił, winny kościół, ostrzyć widły! 15 lat to już nie jest #!$%@? dziecko, tylko prawie dorosła osoba.
Na drugim miejscu winni są #!$%@? rodzice, dla mnie było nie do pomyślenia w wieku 13 lat wychodzenie z domu bez wiedzy rodziców, a tu się gówniara rucha na całego, pewnie nie raz, zwykła patola.
@Priya: a to coś zlego? Na tym wlasnie polega edukacja, ze jak ciaza nie jest chciana to sie usuwa. W katolickim zamordyzmie bedzie podobna ilosc ciaz, tylko kibiety nie beda swiadome ze maja inne wyjscie.
Z reszta z punktu widzenia logiki - gdyby usunela ciaze to zginelo by "jedno istnienie"(juz nie wchodze w to czy zaplodniona komorka jajowa to dziecko czy nie). A tak mamy dwa zgony.
@AgentGRU: xdddddddddddddddddddd
ty naprawde wierzysz w to co piszesz?
To co piszesz nie ma nic wspólnego z logiką, tylko z etyka (utylitarną)
@Priya: potrzebne dane
@kfiatek_na_parapecie: aha, wykopek juz wie ze patologia, bo zaszla w ciaze. Ty pewnie byles grzeczy, miales same 6tki w szkole, i po szkole wracales od razu do domu. Znalazl sie moralizator.
@kfiatek_na_parapecie: nie byloby problemu z ciaza gdyby aborcja byla legalna. Sam #!$%@? glupoty. Przeszkadza ci ze "patologia" zachodzi wciaze dla 500+, ale aborcja zła bo sie bozia pogniewa