Aktywne Wpisy
jacobfcb +3
Siemka. Pytanie do samochodowych Geeków.
Które auto byście wybrali i dlaczego?
VW Passat 2024, 1.5 150KM TSi
Skoda Superb 2024, 1.5 150 KM TSi
Lexus ES300h 2024, 2.5 218 KM Hybryda
Auto
Które auto byście wybrali i dlaczego?
VW Passat 2024, 1.5 150KM TSi
Skoda Superb 2024, 1.5 150 KM TSi
Lexus ES300h 2024, 2.5 218 KM Hybryda
Auto
Filippa +214
Przecież Babiarz to odzwierciedlenie przeciętnego wykopka o mentalności wujka Staszka na weselu.
Żadnemu człowiekowi o zdrowych zmysłach nie chce się słuchać boomerskich wysrywów i żartów albo o dymaniu, sraniu, rzyganiu albo wszędzie wciskania polityki.
A prawacki kwik i trzask dup aż miło słyszeć.
Pojawiły
Żadnemu człowiekowi o zdrowych zmysłach nie chce się słuchać boomerskich wysrywów i żartów albo o dymaniu, sraniu, rzyganiu albo wszędzie wciskania polityki.
A prawacki kwik i trzask dup aż miło słyszeć.
Pojawiły
Podejrzewam, że film zniknie tak szybko jak został wstawiony. Ja oczywiście będąc na miejscu tego po lewej bym odpuścił widząc takiego debila jak nagrywający, ale jak można tak jeździć i jeszcze wrzucać to do internetu :-)
Do tego opis filmu "Debil nie wiedział kto ma pierwszeństwo".
#stopcham #motoryzacja #polskiedrogi #kolizja #samochody #brd #prawojazdy #ruchdrogowy
@veranoo: ja tam jeżdżę gruzem po rodzicach od kilku lat i nawet nie pomyślałem, że mogę zachowywać się jak debil na drodze, bo auta mi nie szkoda. Najgorsi to są kierowcy SUVów. Ścinają zakręty, nie wpuszczają, wciskają się na hama, a na parkingach nie potrafią wycofać z miejsca parkingowego xD
Autor zmienił opis na youtube, teraz jest tak: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
"Dla komentujących promotorów cwaniactwa: policja nie miała wątpliwości czyja wina po obejrzeniu nagrania! Nie zamierzam usuwać filmu, będzie na stopcham.
To właśnie przez was cwaniacy wiedzą że mogą wymuszać, gratuluję"
@rzeznia22: Pełna zgoda. Gamoń ma kamerę i szedł na żywioł. Bo jego jest racja i tylko jego. Ludziom z kamerami na pokładzie po prostu odwala i włącza się jakiś "God Mode", a czasem wystarczy trochę zdrowego rozsądku, odrobinę zwolnić, co pozwoli uniknąć stłuczki bez udowadniania na sił, że racja jest moja i patrzajta
Jeden i drugi się napina, niewiadomo o co. Powodują tylko groźną, nikomu nie potrzebną sytuację drogową. Jak ktoś chce się pościągać to zapraszam na Nurburgring, podejrzewam, że niejeden dostałby w*#!$%@? od VW UPa z 1.0 TSI w kontrolowanych warunkach.
@veranoo: ja większość życia jeżdżę gruzami i unikam kolizji jak tylko mogę, bo się boję że ten gruz mi się rozleci:P
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora