Aktywne Wpisy

AIicja +59
Przez te płatności odroczone typu PayPo i Allegro Pay zupełnie nieświadoma po roku dwóch użytkowania wpadłam w kilka tysięcy długu... Na szczęście obecnie mam już wszystko pod kontrolą jest git. Masakra bo nawet nie wiedziałam że to się dzieje. Już pospłacałam wszystko prawie, zostało mi może z 900zł za 2 miesiące do spłaty więc szczegół... Ale totalnie nie byłam świadoma jak to wpływa na płynność moich finansów. Poza tym nie wyraziłam tych

Clefairy +464
Dlaczego jest tworzona jakaś alternatywna rzeczywistość w kwestii covidu?
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą

Podejrzewam, że film zniknie tak szybko jak został wstawiony. Ja oczywiście będąc na miejscu tego po lewej bym odpuścił widząc takiego debila jak nagrywający, ale jak można tak jeździć i jeszcze wrzucać to do internetu :-)
Do tego opis filmu "Debil nie wiedział kto ma pierwszeństwo".
#stopcham #motoryzacja #polskiedrogi #kolizja #samochody #brd #prawojazdy #ruchdrogowy
4. Zapis dotyczący "jazdy ze znacznie ograniczoną prędkością" dotyczy TYLKO korków, a nie spowolnienia ruchu
Musimy pamiętać, że to nadrzędna zasada dotycząca wszystkich sytuacji, bez względu na liczbę pasów i organizację ruchu. Zasada jazdy na suwak obowiązuje tylko i wyłącznie w korkach i to wtedy, kiedy WSZYSTKIE pasy są zakorkowane. To ostatnie zdanie rozwiewa też wątpliwości dotyczące następnego wyjątku od pierwszeństwa.
W innych filmach to samo - widzisz,
Szkoda, że takie twarde egzekwowanie prawa u Januszy kończy się wraz z wyrzuceniem peta na chodnik.
ALE!
Jak kończy mi się pas a wiem, że koleś na prawym mnie nie puści to ja odpuszczam, bo zwykle za nim i tak nikt nie jedzie albo jedzie dość daleko, bo my w końcu byliśmy szybsi a skoro on jedzie jak człowiek to jadąc za nim nie będę się wkurzał że "oooo zamulacz
@zortabla_rt: A przeczytałeś mój post? Tam jest napisane "takie sytuacje to się ma prawie codziennie".
@Iskaryota: Drugim sportem narodowym w ruchu drogowym jest "muszę jechać pierwszy". Nie ważne, że jedzie sznur aut o długości ponad kilometra a zaraz będzie skrzyżowanie ze światłami. Pajace wyprzedzają się na zmianę, często naprawdę na mocne ryzyko, tylko po to, aby być dwa auta przed
Komentarz usunięty przez autora
@rzeznia22: Dokładnie, ale to trzeba dorosnąć. Ale jak ktoś jeździ starym gruzem, naprawia u mietka to wychodzi na plus z ubezpieczenia. Normalnemu człowiekowi szkoda czasu na użeranie się z mechanikami, serwisami, autami zastępczymi. Jeśli można jakieś sytuacji uniknąć to się