Aktywne Wpisy
dexter1213 +111
#kukurydzadextera #budujzwykopem #budowadomu #chwalesie
Mirasy, mirabele! Aktualizacja statusu budowy!
W tym roku bedzie najlepszy prezent na urodziny jak do tej pory(akurat jutro klepnie ostatnia dostępna dwudziestka xD). Coś będzie na pewno zalane - albo chata betonem, albo ja etanolem (why not both( ͡° ͜ʖ ͡°))
Więc kontynuując tradycje jak co kolejny #betonowoz
Mirasy, mirabele! Aktualizacja statusu budowy!
W tym roku bedzie najlepszy prezent na urodziny jak do tej pory(akurat jutro klepnie ostatnia dostępna dwudziestka xD). Coś będzie na pewno zalane - albo chata betonem, albo ja etanolem (why not both( ͡° ͜ʖ ͡°))
Więc kontynuując tradycje jak co kolejny #betonowoz
źródło: IMG_9804
Pobierz
Knaga_powrot +59
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Podejrzewam, że film zniknie tak szybko jak został wstawiony. Ja oczywiście będąc na miejscu tego po lewej bym odpuścił widząc takiego debila jak nagrywający, ale jak można tak jeździć i jeszcze wrzucać to do internetu :-)
Do tego opis filmu "Debil nie wiedział kto ma pierwszeństwo".
#stopcham #motoryzacja #polskiedrogi #kolizja #samochody #brd #prawojazdy #ruchdrogowy
4. Zapis dotyczący "jazdy ze znacznie ograniczoną prędkością" dotyczy TYLKO korków, a nie spowolnienia ruchu
Musimy pamiętać, że to nadrzędna zasada dotycząca wszystkich sytuacji, bez względu na liczbę pasów i organizację ruchu. Zasada jazdy na suwak obowiązuje tylko i wyłącznie w korkach i to wtedy, kiedy WSZYSTKIE pasy są zakorkowane. To ostatnie zdanie rozwiewa też wątpliwości dotyczące następnego wyjątku od pierwszeństwa.
@zortabla_rt: A przeczytałeś mój post? Tam jest napisane "takie sytuacje to się ma prawie codziennie".
Komentarz usunięty przez autora
@rzeznia22: Dokładnie, ale to trzeba dorosnąć. Ale jak ktoś jeździ starym gruzem, naprawia u mietka to wychodzi na plus z ubezpieczenia. Normalnemu człowiekowi szkoda czasu na użeranie się z mechanikami, serwisami, autami zastępczymi. Jeśli można jakieś sytuacji uniknąć to