Wpis z mikrobloga

@JaglanKaszanu: Trochę przesadzasz. Pisanie tylko aby się dowalić bo go nie lubisz to moim zdaniem słabizna. Fajnie że przemurowali działówki z nośnymi, ale łączenie w inny sposób nie jest złe. Czemu nie skomentowałeś tego jak zrobili ławy, jak wiązali zbrojenie albo jak cieli flexem?
Sam widzisz ile ludzi pokazuje budowę i to różnoraką. Zostawmy Titanica.
  • Odpowiedz
  • 3
@Mukdaar zgadzam się. Szukanie na siłę powodu żebh d-----c Łukaszowi już robi się nudne. Ale racja, odcinka nie było od 3 tygodni :p
  • Odpowiedz
@Mukdaar: Ty widzisz co piszesz? Porównuję amatorów z profesjonalną firmą budowlaną, która wybudowała tyle domów i sprzedała tyle projektów, że 7000 rodzin w całej Polsce mieszka w jego domu - proszę mi wierzyć. I tacy amatorzy, potrafią zrobić łączenia ścian lepiej niż guru budownictwa całego youtuba, który klei ściany na pręta i rzadką jak sraka zaprawę (nawet nie kotwa chemiczna). Stwierdzam fakt, przeglądam wiele kanałów i pod filmami ciągle przewija
  • Odpowiedz
@JaglanKaszanu: A czy ty widzisz co Ja napisałem?
Chyba mamy różne definicje "profesjonalna firma budowlana". To że ja założę firmę i nakręcę filmik na YT to też Twoim zdaniem będę profesjonalną firmą?
Naprawdę nie wiem skąd u ciebie tyle zajadłości i determinacji aby, jakiegoś budowlańca z Myśliborza ścigać po całym internecie. Czy kupiłeś jego projekt i robiłeś wedle jego wskazówek i czujesz się teraz oszukany?
Czy poczułeś się w obowiązku
  • Odpowiedz
@Mukdaar: Ty masz urojenia jakieś? Ja nikogo nie ścigam po internecie. Trafiam na takie komentarze zupelnie przypadkowo oglądając materiały obcych ludzi więc o czymś to świadczy. Poza tym w---------j trolu z tego tagu jak masz jakiś problem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@JaglanKaszanu: no ale to że jakiś anonim napisał w komentarzu że wbijanie prętów nie jest profesjonalne to to już wystarczy aby uznać to za prawdę objawioną?
U ŁB często układ ścian działowych jest zmieniany delikatnie przez inwestorów już po wybudowaniu nośnych więc nie da się przeplatać z działowymi. Systemowe mocowania od producentów gazobetonu, opierają się na blaszkach przykręcanych na wkręt. Więc wcale nie lepiej. Liczy się efekt w tym przypadku.
  • Odpowiedz