Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
PakaBaka +133
Od stycznia 2024 BYLE JEŁOP za stanie na hali i dłubanie w nosie będzie dostawał 3200zł na rękę.
W tym samym czasie "białe kołnierzyki" po szkołach będą zapieprzały przy komputerach w stresie za 4,5k-6k na łapę.
Ładny kryzys się nam szykuje...
#bekazlewactwa #bekazpisu #wybory #ekonomia #gospodarka #finanse #polska #pracbaza #zarobki
W tym samym czasie "białe kołnierzyki" po szkołach będą zapieprzały przy komputerach w stresie za 4,5k-6k na łapę.
Ładny kryzys się nam szykuje...
#bekazlewactwa #bekazpisu #wybory #ekonomia #gospodarka #finanse #polska #pracbaza #zarobki
Powiedziałem do niej z wyrzutem żeby uważała następnym razem zwłaszcza że to nie jest pierwszy raz.
Temat zamknięty bo nie umiem się obrażać.
Po chwili mówi że mi go odkupi, ja mówię że już go nie chcę, ale ona mówi że mi kupi. Tłumaczę jej że nie chcę już tego swetra i że jest wszystko ok. Ona przychodzi po kilku minutach że sweter zamówiony. Tłumaczę jej że przecież mówiłem żeby mi nie kupowała to poszła obrażona. Ja #!$%@?... Nic mnie tak nie denerwuje jak zlewanie przez drugą osobę tego co mówię i o co proszę.
#logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
@Jagoo: to już jest robienie #!$%@? z logiki xD Widzę, jak w odwrotnej sytuacji (niebieski nie spojrzał i zepsuł ci ulubiony swetr) z pokorą rzucasz "spokojnie, wina leży po obu stronach bo nie powiedziałam ci, że na tym swetrze mi zależy"
@PoisonGirl: aż się miłość wylewa. Fajnie robisz #!$%@?ę z logiki, ale nie rób już tego. Albo sobie na poczekaniu wymyśliłaś swojego męża, albo jest pantoflem. Innej opcji nie ma. Oczywiście nie oceniam, jak Wam się układa, to super. Równie dobrze jak może się układać kobiecie bluszcz z jakimś patusem, która daje się szmacić i nawet to lubi.