Aktywne Wpisy
nilmerg +3
W sumie to dlaczego Rosja nie użyje atomu? Nie mówię o waleniu po miastach, ale małe ładunki w jakieś cele strategiczne, jakieś lotniska wojskowe czy coś takiego, i nie musi to być przecież duży kaliber bo te bomby mają różną siłę rażenia. Na pewno byłby to taki znak, że są gotowi na użycie atomu i zachęta do rozmów pokojowych na ich warunkach. Czy chodzi o strach przed tym, że po użyciu atomu
kto chce zdjecie mojego kotka to w komentarzu prosze dac znac
Czy u was prędkość przekracza ponad 20Mbps downloadu? U mnie właśnie jest maks 20 i nie idzie wyciągnąć więcej. Jeszcze na początku roku 2020 byłem w stanie wyciągnąć minimum 30, a czasem nawet 60 i to było w godzinach nocnych. Teraz w nocy idzie tyle samo ile w dzień i jest to gdzieś 20Mbps.
Rozumiem oczywiście, że przez pandemię sieć jest obciążona. Dlatego też pytam się, bo chciałbym wiedzieć czy T-Mobile z góry ograniczył każdemu prędkość do 20Mbps i nie ma sensu kupować choćby anteny, czy może prędkość może być wyższa, ale zawodzi infrastruktury i trzeba ją wspomóc?
I tak przy okazji czy ktoś poleci jakąś antenę do odbioru? Mieszkam w centrum Lublina, więc nie trzeba raczej nic takiego mega drogiego i specjalistycznego, żeby odbierało sygnał z połowy województwa. Patrzyłem na Allegro anteny, ale to były jakieś chińskie takie standardowe "patyki" i nie wiem czy one coś dają, ale może ktoś ma i może się wypowiedzieć, bo by się przydało info w tej kwestii.
Router to oczywiście Huawei B525s
Oczywiście wszelkie odpowiedzi w stylu "zmień na ludzki internet" nie wchodzą w grę, bo byli dzisiaj u mnie panowie technicy i uznali, że się nie da nic zrobić. Nawet kabla przeciągnąć się nie dało do mieszkania, bo peszel do niedrożny. Zostaje mi w takim wypadku tylko LTE albo czekanie na światłowód, który też mówili, że może się pojawić, ale to zależy od administracji, a ona jest głucha na wszystko.
#tmobile #internet #lte
Wszystko pewnie przez to, bo zdemontowali blisko mnie BTS i teraz jest mniej nadajników. Ogólnie dzisiaj po południu udało się
Komentarz usunięty przez autora
@Account_executive: @Masterpolska94:
Program jak coś jest po niemiecku, ale można zmienić język na angielski.