Aktywne Wpisy
jmuhha +28
Kim zostali wasi klasowi kujoni?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
Pepu323 +10
Okna wymieniane jakieś 8 lat temu. Temperatura w pomieszczeniu 19 stopni, wilgotność ok 60% i coś takiego. Dlaczego?
#budujzwykopem #remontujzwykopem
#budujzwykopem #remontujzwykopem
@Milf47 a Pani M--f zostaje nominowana do nagrody "zaoranie roku" (zwycięstwo to tylko formalność) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #badoo #niebieskiepaski #rozowepaski #przemyslenia
Prawda to?
Przecież równie dobrze koleś może być takim samozwańczym Chadem jak ta "kobieta" samozwańczym milfem. Ja nie ufam ani jemu ani jej/jemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A to ok, zwracam humor. Jak ktoś da zdjęcie z polubieniami na tinderze to 100% legit ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chodzi o ten temat, ciekawy zwrot akcji :P.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Jakie zdjęcie? Jej czatu z nim od jej strony? Czy ilość polubien?
Nie ufacie gościowi i słusznie, ale dlaczego z miejsca wierzycie randomowej zielonce?
Jest tylko taki malutki szczegół: jak widać na załączonym przeze mnie zdjęciu, profil na Tinderze jest zweryfikowany, czyli jednak nie fejk;)
Takie akcje na wykopku kochamy xD
@Galkovsky
Zupełnie nieświadomie wywołałam tę aferę, broniąc tylko prawdy.
Mam nadzieję, że wszyscy, którzy wierzyli w jego opowieści zastanowią się teraz dwa razy, czytając takie historie;)
Komentarz usunięty przez autora
Czyli można wstawiać tutaj zdjęcia prywatnych rozmów, choć jest to niezgodne z regulaminem nawet samego Tindera i wykop nic z tym nie robi. i zdjęcia kobiet też można.
A mój komentarz został usunięty. Zapewne sam Szpiller, mimo, że się ukrył i nie odzywa, sam zgłosił naruszenie, choć jak piszecie, wcześniej nie miał skrupułów ośmieszać nieświadome niczego kobiety.
Mam nadzieję, że ta historia będzie przestrogą dla tych, którzy nie
@Milf47: to nieźle popłynął dominator wypokowy xDdd