@Pshemek78: O jprdl, jakie to jest przezajebiste!!! Absolutne mistrzostwo :) Czy to można sobie jakoś zgrać na dysk? :)
"Na Wykopie pelno hejtu, rozlewa sie na caly internet, zaczelo sie niewinnie, ale teraz to juz kula sniegowa! Mówiles ze to pici klak, że się rozejdzie..."
"Czy to przez ten przesunięty slup? Tyle razy mówiłem - zalewać po mojemu i pamiętać o
@Pshemek78 przecie to jest mistrzostwo świata proszę mi wierzyć ;) jak przez ciebie nie zasnę teraz to skończysz jak. Kurier z okonka @Majster_33 jutro napisze mały post na ten temat
@PlatinumSilver: Historia z kurierem była zmyślona, nie było żadnej "bardzo drogiej paczki" zamówionej na ten adres. Kurierem DPD na rejonie jest od kilku lat chłopak którego znam z czasów gdy pracowałem w firmie wysyłającej sporo paczek. Ostatnio zamawiałem coś z allegro i przewiózł mi to właśnie on, twierdzi że nie było takiej historii i że regularnie kilka razy w miesiącu wozi paczki do okolicznych sąsiadów. Jeśli historyjka byłaby prawdziwa to
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
W Norwegii normalnego człowieka już praktycznie nie stać żeby kupić mieszkanie w Oslo dlatego teraz sprzedają pokoje w wspólnym mieszkaniu. I taki pokój można kupić już od 1.700.000 kr - 680.000 zł. Do tego czynsz i wgl. A kawalerki 28m2 zaczynaja się od jakichś 3.800.000 kr czyli 1.520.000 zł. (Półtora miliona xd za 28m2 xdddd). Do tego czynsz prąd internet i można powiedzieć że wypłaty nie ma. Mieszkam w Norwegii z 15
@PlatinumSilver
"Na Wykopie pelno hejtu, rozlewa sie na caly internet, zaczelo sie niewinnie, ale teraz to juz kula sniegowa! Mówiles ze to pici klak, że się rozejdzie..."
"Czy to przez ten przesunięty slup? Tyle razy mówiłem - zalewać po mojemu i pamiętać o
@Majster_33 jutro napisze mały post na ten temat