Wpis z mikrobloga

@Darson666: zgadza sie, dla mnie to zwykle oszustwo. laczenie sie do jakichs ogurkowych serwerow i szczycenie sie winami czy duza iloscia killi jest mieszne. inna kwestia to to, ze taki izak, ktorego wielu uwaza za pro gamera musi robic takie fikoly. na domyslnych serwerach go bija? i trzecia kwestia juz wlasnego sumienia. jaka to satysfakcja miec mase godzin w grze i grac z ogurami? w mojej ocenie zadna, no ale
  • Odpowiedz
@InVai: XD oszustwo polega na tym że nikomu nie powiedział że to stosuje, a jeśli to prawda bo sam izak to przyznał że ma gorszych przeciwników to jest to ułatwienie w grze, jakby jeszcze normalnie przeprosił ale on się broni jakby nic nie zrobił, mental czitera inni stosują to ja też mogę, wiem co piszę bo sam kiedyś taki byłem
  • Odpowiedz
@tomszczyk: W takim razie nie wiesz co to cheat. Ja też uważam, że to nie etyczne, ale ludzie rozkręcili taką aferę jakby chłop cisnął na srogim aimie. A tak naprawdę granie na VPN bardziej można porównać do grania rano w poniedziałek.
  • Odpowiedz
@InVai: nie mow mi, ze nie wiem co to cheat. kombinowal w celu zyskania lepszych wynikow? ano kombinowal. aim czy wh to tez kombinowanie w celu uzyskania lepszych wynikow. zostal na tym zlapany i probuje sie tlumaczyc. wh, aim, vpny do slabszych serwerow niz defaultowe to zwyczajne oszukiwanie siebie i widzow.
  • Odpowiedz
@tomszczyk: Nie, VPN to nie jest cheat, ale ok raczej nie ma sensu dyskutować. A i napisz do ACTIVISION żeby zablokowali możliwość korzystania z VPNu skoro to cheat.
  • Odpowiedz
@LM317K: XD nawet tutaj to dotarło... to jeszcze raz. OK, z----ł że nie powiedział wcześniej widzom dokładnie że używa VPN, ale już wcześniej mówił że specjalnie szuka słabszego lobby. Jego streamy polegają głównie na robieniu challenge i biciu rekordów na fragi, które Z ZAŁOŻENIA robi się na jak najsłabszym lobby, bo nie jest możliwy taki agresywny styl gry pod fragi na większym poziomie, i wszystkie rekordy świata są pobite na takich lobby, czy tak są grane turnieje jak np. Rivals. Korzysta z VPN po to, żeby częściej trafiać łatwiejsze lobby, a nie na tryhardów którzy kampią i będą celowo psuć grę, a inna sprawa że masa ludzi próbowała też się łączyć do tej samej gry jak streamował żeby patrzyć na streamie gdzie jest i go zabić.

Więc podsumowując:
- tak, mógł wprowadzić widzów w błąd, mogli myśleć że jest lepszy nisz w rzeczywistości
- nie, nie oszukuje w żaden sposób gry, nie robi niczego co jest zakazane, a robi to samo co wszyscy profesjonalni streamerzy
- porównywanie tego do cheatów albo smurfowania to totalne niezrozumienie tematu i wychodzenie na debila w oczach ludzi którzy w
  • Odpowiedz
@Kien: Nie wiem jak to było, ale wypieranie jest widoczne u izaka, jakby powiedział, tak było przepraszam jeśli jakiś widz poczuł się oszukany to spoko, ale on wymyśla coraz to nowsze teorie, nikogo nie obchodzi dlaczego to robi, nie wiem jaka jest sytuacja bo nie oglądam izaka więc też się nie wypowiem, masz rację trochę moje porównanie do czitów jest z d--y, ale każdy program który ma konflikt z grą
  • Odpowiedz
  • 6
@zapalsobiekota ale on przeprosił za to widzów chyba z 10 razy. Właśnie w tym jest problem, że ludzie powielają plotki. Wiadomo, że każdy będzie miał swoją opinię na ten temat, ale ludzie lekko
mówiąc wariują. :)
  • Odpowiedz