Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +591
bibi__ +263
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#szosa #giant #czymati1990kupiszosewtymroku
W 2013 r. mi się udało wyhaczyć nowego Stevensa Xenon CT na Ultegrze za 5 tys (model 2012). Rower jeździ do tej pory.
Wysyłkę można też przez mailbox.de zrobic
Sprawdź hurtownie rowerów na ul legionów w Czechowicach Dziedzicach, na banerach reklamują się że największy wybór w Polsce a że sklep niemały to może to nie jest chwyt marketingowy.
@mati1990: To jest dobry absurd, że ktoś, kto nie jest przynajmiej średnio zaawansowanym kolarzem startującym w zawodach kupuje taki rower ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@turbonerd: Jak chce, to niech spełnia marzenia :)
@turbonerd: Oczywiście. Ale niech pierwszy rzuci kamieniem ten co wszystko w życiu robi "z sensem"
Ja na rower wydałem około 10k zł. Rower zimowy, trenażer, ciuchy, buty i inne pierdoły to drugie 10k zł . Kozakiem nigdy nie będę bo nie mam talentu ale 15k km rocznie robię. I sprawia mi to dużo frajdy!
@i-marszi: Mi chodzi o to, że jak sam ważę 100kg, to róznica w wadze roweru rzędy kilograma czy dwóch nie robi mi absolutnie nic, bo szybciej te 2kg schudnę, żeby cokolwiek odczuć poprawę ( ͡° ͜ʖ ͡°) BTW: Ja na BTWINie Triban 100 z Decathlonu za 999zł
Pierwsza moja szosa to Triban 520RC. Super sprzęt! Pół roku temu złożyłem sobie rower na chińskiej węglowej ramie i chińskich węglowych kołach. I tu nie chodzi o te 3-4kg (przynajmniej mi) , rower węglowy jest dużo wygodniejszy!
A w ściganiu mocnej nogi i pikawy nic nie zastąpi! Niektórzy rodzą się z wysokim Vo2Max i niskim VLmax inni nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) I nawet najlepszy
@turbonerd: A po co niby ma się wytrenować na kozaka? Nie każdy musi być wytrenowanym kozakiem, można sobie jeździć dla rozrywki i utrzymania jako-takiej formy.
Taka szosa, jeśli jej nie skasujesz w wypadku, będzie ci spokojnie służyła wiele lat. Ja
Komentarz usunięty przez autora