Aktywne Wpisy
SK*****ny źle zakrecili olej, trzymałem na siedzeniu. Nie wiem teraz czy to odpiore. Przysięgam, że ich za to pozwe. Macie jakieś rady czym to odmyc z siedzenia? #volvo #mechanikasamochodowa #pomocy
Każdy, kto kiedykolwiek chciał sobie kupić fajny samochód i powiedział o tym rodzinie/znajomym/ludziom w internecie zapewne usłyszał co najmniej kilka kwestii z poniższego bingo. Piszcie, ile Wam wyszło.
#motoryzacja #samochody #carboners #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
#motoryzacja #samochody #carboners #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
#podroze #samoloty #wizzair #ryanair #wlochy
Może trafi mi się zepsuta i umrę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Myślałam że może chodzi o jakieś nowe restrykcje, ale przecież Włochy nic nie ogłaszały nowego, nie widzę też żadnych artykułów na ten temat.
Ja ostatnio leciałam w okolicach Sylwestra tam i z powrotem, ale może było ze 20 pasażerów na pokładzie?
Tylko dziwne że odwołali wszystkie połączenia, a nie zostawili jakichś pojedynczych raz na tydzień czy coś.
Nie wiem jak z restrykcjami, ale o turystykę we Włoszech teraz ciężko, a to ona wypełniała ¾ lotów. Ktoś uznał, że nie warto dopłacać przez ponad dwa miesiące.
@katyperry92: ci co będą chcieli latać, to wezmą, antyszczepionkowcy do Władysławowa.