Aktywne Wpisy
mirko_anonim +23
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
dambrzez +272
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
#torun #heheszki #perlapulnocy #mojezdjecie #polska #polskajestpiekna
xD W okolicy masz pierdyliard jezior, nie tylko Kamionki, a jak pojedziesz troszkę dalej to masz np.
Po co mieszkasz w Toruniu, skoro tak bardzo go nie lubisz?
O tych gwałtach co chwile, czy strzelaninach, to po prostu jakieś Twoje srogie fobie, ale jak ktoś 4 lata nie był na starówce i nie wie, po co tam miałby iść...
Może gdybyś się przeszła i
@LittleBi:
Skąd możesz to wiedzieć, skoro od czterech lat nie byłaś na starówce, mając do niej kwadrans
@takijeden1: To, że jest to śmieszne, że jako głowną i pierwszą zaletę wymieniasz to, że można łatwo gdzie indziej z tego miasta wyjechać tam gdzie jest lepiej.
Komentarz usunięty przez autora
@yourfatherdrunk: Bo mam tu dom i rodzinę???
Nie wiem, pewnie wezmę fundamenty na plecy i pojadę z tym do warszawy....
Zrozum, że większość ludzi stąd nie wyjeżdża tylko dlatego, że jest tu czymś uplątana (umowy,
@LittleBi: czyli nie jadłaś, ale wiesz, że badziewie.
Na starówkę nie chodzisz, ale tylko panie od parasolek i kebab są tam
.
Ludzie po wydziale sztuk pięknych tylko w macu i