Wpis z mikrobloga

@Trismagist: ja zdaje sobie sprawe ze prawicowcy tez przesadzają ale lewicowi ekstremisci są bardziej smieszni, slyszales kiedys zeby prawicowcy mowili cos w stylu ze ich paczkomat dyskryminuje?
  • Odpowiedz
@Trismagist: Dlatego ja porównywalną niechęcią pałam do Konfederacji jak i do partii Razem. Jedni i drudzy po dojściu do władzy byliby skłonni do wprowadzenia zamordyzmu czy zamykania granic w imię realizowania swojej (wg nich jedynej słusznej) ideologii/filozofii.
  • Odpowiedz
  • 0
@kruger92 no właśnie się obudziłem. Kiedyś byłbym centroprawicą. Ale zmądrzałem, zobaczyłem trochę świata, poznałem ludzi i wyzbyłem się strachu przed nim. Polecam każdemu.
  • Odpowiedz
@Trismagist: Normalni ludzie zajmują się swoimi sprawami. Bycie jakimś skrajnie prawicowym czy lewicowym aktywistą jest domeną głupich ludzi co mają za dużo czasu. Ilu ja takich dzbanów nie poznałem co mówili, że ich zły stan życia to wina Tuska, Kaczora, UE, Żydów, Kościoła itp. A jak ich zapytałem co zrobili aby poprawić swój stan życia, czy przykładowo nauczyli się jakiegoś języka obcego albo umiejętności, która jest wysoce ceniona dzisiaj to
  • Odpowiedz