Aktywne Wpisy
Veg73 +66
Takie pytanie do wegan.
Często oburzacie się, że idąc na imprezę nie ma dla was co jeść, bo wszystko zawiera składniki pochodzące od zwierząt. Pomijam jakieś mixy warzyw.
Chcielibyście jakkolwiek, aby gospodarz uszanował to, że takich rzeczy nie jecie.
Czy weganie w takim razie robiąc imprezę w domu smażą przysłowiowego "schabowego", aby uszanować wolę gości czy też narzucają im wegańską dietę?
A może dyskryminacja i takich osób nie zapraszamy?
Często oburzacie się, że idąc na imprezę nie ma dla was co jeść, bo wszystko zawiera składniki pochodzące od zwierząt. Pomijam jakieś mixy warzyw.
Chcielibyście jakkolwiek, aby gospodarz uszanował to, że takich rzeczy nie jecie.
Czy weganie w takim razie robiąc imprezę w domu smażą przysłowiowego "schabowego", aby uszanować wolę gości czy też narzucają im wegańską dietę?
A może dyskryminacja i takich osób nie zapraszamy?

Creatinee +77
Tak nawiązując do niedawnego wpisu. Dziś nie poszłam do pracy, bo jakoś niefortunnie ojciec mi zmarł. Oto co kolega mi napisał.
#januszebiznesu
#januszebiznesu
źródło: temp_file9188810715946222065
Pobierz

źródło: comment_1610439097SyEWva9xlNHylyWYD7Bm5P.jpg
PobierzRemember, no extreme
skrajni lewicowi aktywiści - walczą o prawa do akceptacji dla ludzi, żeby nikt nie musiał się czuć wykluczony, a każdy mógł żyć jak chce dopóki nie krzywdzi innych
Skrajni prawicowi aktywiści - walczą o prawo do atakowania każdego kto im się nie podoba i zmuszanie ludzi do przyjęcia ich poglądów
Taaa, dokładnie to samo xD
: walczą o prawa do legalnego zamykania mordy ludziom którzy się z nimi nie zgadzają
@Anonymous123232 chcesz mi powiedzieć że skrajni lewicowi aktywiści żądają ochrony ich idoli przed krytyką? No prawicowi nie żądają, bo już mają to w polskim prawie i chętnie z tego korzystają.
@Na_pewno_nie_Artur w jaki niby sposób? XD zajmując pustostan? XD k---a, no straszny ten komunizm. Mieszkają w opuszczonej kamienicy bez mediów i sobie tak koczowniczo egzystują. Po prostu
źródło: comment_1610441116iHZYqBaOBTi8JAU3X8CjU2.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@kubelek_klasik: lewica i prawica to to samo przy wystarczająco mocnym odchyleniu od centrum
ekstremizm lewej strony: wegetarianizm
jak ja uwielbiam te fioły jednych czy drugich
@Zales360: skrajne przywiązanie do prawdy to też zło panie centrysta?
źródło: comment_1610443110K7KJrygbAZB9mudLhlZeDB.jpg
Pobierz