Wpis z mikrobloga

• 194
Zbiliżają się styczniowe wypłaty, a wraz z nią premia noworoczna. Jestem niesamowicie zadowolony bowiem w 100% wykonaliśmy plan finansowy i sprzedaliśmy wszystkie nasze apartamenty. Z tego też powodu, w pierwszej kolejności, chciałbym wynagrodzić moich handlowców. Dzięki ich heroicznym staraniom, zrealizowaliśmy zysk netto na poziomie 420 milionów złotych. Dziś, zaraz po porannym "war room'ie" każdy z moich przedstawicieli otrzyma odemnie nowy zegarek od 'Audemars Piguet' . Chciałbym aby w trakcie kontaktów z klientami godnie reprezentowali interesy firmy i budowali zaufanie do naszej marki. Pozatym chce im podziękować za wkład w rozwój naszego przedsiebiorstwa i pokazać jak bardzo doceniam ich pracę. Jesteśmy jak mała rodzina, codziennie wypruwamy z siebie żyły, aby młodzi polacy mieli gdzie mieszkać. .
Pozostali zatrudnieni dostaną Rolexa, a także ulgę na zakup nowego mieszkania. Dzieci najmniej sytuowanych pracowników, otrzymają vouchery turystyczne i stypendia naukowe w Stanach.

Jakby ktoś pytał. Tak, ta Alpina jest dla mnie :) po roku ciężkiej harówki i stresów mi też należy się jakiś skromny prezent :)

Pozdrawiam, Oskar Deweloperski

#oskardeweloperski #daeundevelopment #nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #deweloperka #warszawa #pokazauto #pracbaza #korposwiat #zegarki #watchboners #bmw #zlota44 #kontrolanadgarstkow
daeun - Zbiliżają się styczniowe wypłaty, a wraz z nią premia noworoczna. Jestem nies...

źródło: comment_1610434994oERhr2vqQ0p2EDZnRLYAPB.jpg

Pobierz
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

k---a caly profil w baitach i go jeszcze plusujo.

@przemo123mo: na tym to typie polega. Tak jak blsckpil raw, jak derb wrzucający obrzydliwe jedzenie tak każdy na wykop wie ze dauen=zarzutka ale i tak jest spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Beka z tych, którzy plusją zdjęcie zegarków i liczą na film wieczorem xD tak samo z tych, którzy rozkminiają sens dawania takich prezentów

To bajt
  • Odpowiedz
  • 1
Zawsze mnie zastanawia co ludzie, którzy piszą takie oczywiste baity mają w glowach( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz