Aktywne Wpisy
NiemrawySasiad +164
kacper3355 +41
Cześć Mirasy,
Przychodzę do Was z nietypową sprawą. Mój dobry kumpel, programista, z którym dużo współpracowałem, ma obecnie bardzo ciężką sytuację życiową – od dawna nie może znaleźć stałej roboty, jest tak źle, że wraz z dziewczyną muszą się wyprowadzić do jego rodzinnego domu, a w dodatku zamknąć przytułek dla zwierząt, który od dawna razem prowadzili.
Oni sami prawie nie mają z czego żyć, a tu jeszcze utrzymać przytułek – ludzie wpłacają
Przychodzę do Was z nietypową sprawą. Mój dobry kumpel, programista, z którym dużo współpracowałem, ma obecnie bardzo ciężką sytuację życiową – od dawna nie może znaleźć stałej roboty, jest tak źle, że wraz z dziewczyną muszą się wyprowadzić do jego rodzinnego domu, a w dodatku zamknąć przytułek dla zwierząt, który od dawna razem prowadzili.
Oni sami prawie nie mają z czego żyć, a tu jeszcze utrzymać przytułek – ludzie wpłacają
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Pozostali zatrudnieni dostaną Rolexa, a także ulgę na zakup nowego mieszkania. Dzieci najmniej sytuowanych pracowników, otrzymają vouchery turystyczne i stypendia naukowe w Stanach.
Jakby ktoś pytał. Tak, ta Alpina jest dla mnie :) po roku ciężkiej harówki i stresów mi też należy się jakiś skromny prezent :)
Pozdrawiam, Oskar Deweloperski
#oskardeweloperski #daeundevelopment #nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #deweloperka #warszawa #pokazauto #pracbaza #korposwiat #zegarki #watchboners #bmw #zlota44 #kontrolanadgarstkow
Komentarz usunięty przez autora
U Ciebie wszyscy sprzedawcy to mężczyźni czy kobiety tak pulchne że bransoleta im nie przeszkadza?
@Mala_kicia różnie, koparkowy 10k, dźwigowy 35k, stażystka w biurze - 5,5k. Handlowcy mają stawki sprzedażowe i procent od sprzedazy
@exyvL różnie, w tamtym roku najchętniej wybierali Giuliette, ale mamy też Continentala GT, amg GT czy Audi q8.
https://wokolmotoryzacji.pl/royalcars-of-poland-top-10-luty-2020/