Aktywne Wpisy
Boroborro +28
Siemanko Mirki, jestem z Wami łącznie z 10 lat i potrzebuje Waszej pomocy bo chyba nigdzie nie znajdę tylu kreatywnych ludzi w jednym miejscu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po 7 latach straciłem pracę w #it i trochę zacząłem szukać innych alternatywnych dróg które mogę wybrać. Padło, że zacząłem się bawić trochę w drewnie i w wycinaniu/grawerowaniu laserowym i chciałbym delikatnie spróbować pójść w tym kierunku, a przynajmniej sprawdzić z
źródło: IMG_6058
Pobierz
bylemtukiedys12 +476
Dla mireczków aktywnych na tagu #samotnosc i #depresja robię #rozdajo.
Smutno mi było to kupiłem sobie PS5 pro, i teraz z tą muszę coś zrobić. Miałem sprzedać, ale co tam... może ta karma na coś się przyda.
W każdym razie: do wylosowania konsola PS5 (w wersji z dyskiem) + 1 pad. Kupiona na premierę, dość rzadko używana, w dobrym stanie.
Fotki https://imgur.com/a/rozdajo-samotnosc-bylemtukiedys12-xoKpThU
Smutno mi było to kupiłem sobie PS5 pro, i teraz z tą muszę coś zrobić. Miałem sprzedać, ale co tam... może ta karma na coś się przyda.
W każdym razie: do wylosowania konsola PS5 (w wersji z dyskiem) + 1 pad. Kupiona na premierę, dość rzadko używana, w dobrym stanie.
Fotki https://imgur.com/a/rozdajo-samotnosc-bylemtukiedys12-xoKpThU

2. dzięki temu, szachy zyskują popularność.
3. dużo nowych osób zaczyna grać w szachy.
4. zawistni ludzie zaczynają gardzić nowymi graczami, którzy notabene się świetnie bawią przy grze. typowa zawiść.
Zdumiewa mnie mentalność niektórych ludzi(podejrzewam starszych graczy, ale też pewnie frustratów którzy po prostu nie znoszą gdy ktoś się z czegoś cieszy), którzy wręcz wyśmiewają nowych graczy, którzy na fali popularności serialu zaczęli grać w szachy. dość charakterystyczne myślenie dla osób o wąskich horyzontach myślowych jakby to było coś złego. trochę nie pojmuję w jakich kategoriach ludzie z 4 pkt. postrzegają te 3 poprzednie pkt jako coś złego, z czego można "fajnie" szydzić. ktoś mi wyjaśni ten fenomen xD?
#twitch #szachy #seriale #gambitkrolowej
@Castellano: ale tak jest wszędzie, zawsze znajdą się jednostki, którym będzie przeszkadzać, że ich niszowe hobby (dotyczy to gier, dotyczy to sportu i wielu innych dziedzin) zyskuje popularność
oczywiście ha tfu na nich, no ale cóż zrobisz, jak nic nie zrobisz...
Tak wiem, błąd poznawczy etc. Nie zmienia to faktu, że skala opisanego zjawiska jest przesadzona i cholera wie po co to rozdmuchiwać
źródło: comment_1610199642tnH1fQbY64qtVeEcLPLWg3.jpg
PobierzMam nadzieję, że ten trend minie i mainstreamowe barany znajdą sobie coś innego
Więcej osób = większa popularność. Topowi gracze zyskają więcej popularności a zawodowi gracze zarobią więcej. Gdzie tu minusy