Wpis z mikrobloga

Dla mireczków aktywnych na tagu #samotnosc i #depresja robię #rozdajo.
Smutno mi było to kupiłem sobie PS5 pro, i teraz z tą muszę coś zrobić. Miałem sprzedać, ale co tam... może ta karma na coś się przyda.

W każdym razie: do wylosowania konsola PS5 (w wersji z dyskiem) + 1 pad. Kupiona na premierę, dość rzadko używana, w dobrym stanie.
Fotki https://imgur.com/a/rozdajo-samotnosc-bylemtukiedys12-xoKpThU

Zasady, standardowe:
1. Mogą wziąć udział mirki i mirabelki udzielające się choć trochę na tagach #samotnosc, #depresja lub o podobnej tematyce. (powiedzmy tematyka bliska mojemu sercu ;p).
2. Nowozałożone konta / zielonki udziału brać nie mogą.
3. Losowanie odbędzie się w tę sobotę (11.01.2025) o godz. 18. Użyję http://mirkorandom.x25.pl/ (o ile mi się uda, pierwszy raz będę to robił) aby wybrać jedną osobę spośród plusujących która otrzyma konsolę.
4. Do wylosowanej osoby odezwę się w ciągu godziny od zakończenia losowania poprzez prywatną wiadomość na wykopie. Jeżeli wylosowany/wylosowana będzie miała zablokowane PW, losuję kolejną osobę.
5. Wylosowana osoba w ciągu 24 godzin od otrzymania wiadomości powinna odpowiedzieć na nią z potwierdzeniem że jest zainteresowana przyjęciem nagrody i podać dane do wysyłki.
6. W przypadku braku odpowiedzi w ciągu 24 godzin, lub rezygnacji z nagrody, spośród plusujących wylosuję kolejną osobę i się do niej odezwę. Zasada z poprzedniego punktu tu również ma zastosowanie.
7. Jeśli co najmniej 3 kolejnych wylosowanych nie odpowie na moją wiadomość, zastrzegam sobie prawo do zostawienia konsoli dla siebie, sprzedania jej, etc, żeby mojego czasu nie marnować.
8. Wysyłka do dowolnego paczkomatu, w ciągu 48 godzin od otrzymania od zwycięzcy informacji potrzebnych do wysyłki.
9. Jak o czymś zapomniałem, obowiązuje zdrowy rozsądek oraz rozum i godność człowieka.
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bylemtukiedys12: nie gram na konsoli, ale mam kogoś, kto wpasowuje się w tę tagi, choć na wykopie chyba nie siedzi (chociaż kto wie?). Jak mi się trafi, to będzie miał prezent.
  • Odpowiedz
Nie udzielam się na tag #depresja ale jeżeli wygram to ps5 przekaże domu dziecka w moim mieście, dorzucę coś od siebie i razem z opem zrobimy prezent na nowy rok
  • Odpowiedz
Wygrać nie chce bo mam swoją ps4 slim ale gdyby ktos z ww tagów się zastanawiał to powiem tylko, że warto zaplusować. Po 2 nieudanych probach s..ch i nieoczekiwanym prezencie w postaci ps4 plus 32 tv samsung ;) odkryłem nowego JA. Aktualnie dalej ps4slim ale juz 43" i kończe 2 cześć Horizona. Nie biore leków, nie chodzę do znachorów po prostu Gram w grę. Mityczne idź pobiegaj. ( Za znaki interp. przepraszam:)).
  • Odpowiedz
@MASKULINIZATOR: Na ciul mu ten zasięg? Żeby losować do usranej śmierci, bo po wylosowaniu przez mirkorandom będzie musiał weryfikować czy ktoś faktycznie się udziela i jeśli nie to powtarzać?
  • Odpowiedz