Aktywne Wpisy
bawelna100pro +630
Bawi mnie jak Donatan, niegdyś promotor słowiańskich biustów i gównomuzyki, obecnie poważny potentat mieszkaniowy, odpala się w komentarzach pod jakims postem randomowego fanpejdzu Popularne, gdzie linkują posta o tym, jak spłakał się, że nie może teraz kupować po 15 mieszkań.
#nieruchomosci #patodeweloperka
#nieruchomosci #patodeweloperka

źródło: 1000071036
Pobierz
rzzz +446
Ponad 20 letni pustostan w stanie deweloperskim xD
Perełka dla kolekcjonera, tylko brać i trzymać puste następne 20 lat.
#nieruchomosci
Perełka dla kolekcjonera, tylko brać i trzymać puste następne 20 lat.
#nieruchomosci

źródło: obraz
Pobierz
Smutno mi było to kupiłem sobie PS5 pro, i teraz z tą muszę coś zrobić. Miałem sprzedać, ale co tam... może ta karma na coś się przyda.
W każdym razie: do wylosowania konsola PS5 (w wersji z dyskiem) + 1 pad. Kupiona na premierę, dość rzadko używana, w dobrym stanie.
Fotki https://imgur.com/a/rozdajo-samotnosc-bylemtukiedys12-xoKpThU
Zasady, standardowe:
1. Mogą wziąć udział mirki i mirabelki udzielające się choć trochę na tagach #samotnosc, #depresja lub o podobnej tematyce. (powiedzmy tematyka bliska mojemu sercu ;p).
2. Nowozałożone konta / zielonki udziału brać nie mogą.
3. Losowanie odbędzie się w tę sobotę (11.01.2025) o godz. 18. Użyję http://mirkorandom.x25.pl/ (o ile mi się uda, pierwszy raz będę to robił) aby wybrać jedną osobę spośród plusujących która otrzyma konsolę.
4. Do wylosowanej osoby odezwę się w ciągu godziny od zakończenia losowania poprzez prywatną wiadomość na wykopie. Jeżeli wylosowany/wylosowana będzie miała zablokowane PW, losuję kolejną osobę.
5. Wylosowana osoba w ciągu 24 godzin od otrzymania wiadomości powinna odpowiedzieć na nią z potwierdzeniem że jest zainteresowana przyjęciem nagrody i podać dane do wysyłki.
6. W przypadku braku odpowiedzi w ciągu 24 godzin, lub rezygnacji z nagrody, spośród plusujących wylosuję kolejną osobę i się do niej odezwę. Zasada z poprzedniego punktu tu również ma zastosowanie.
7. Jeśli co najmniej 3 kolejnych wylosowanych nie odpowie na moją wiadomość, zastrzegam sobie prawo do zostawienia konsoli dla siebie, sprzedania jej, etc, żeby mojego czasu nie marnować.
8. Wysyłka do dowolnego paczkomatu, w ciągu 48 godzin od otrzymania od zwycięzcy informacji potrzebnych do wysyłki.
9. Jak o czymś zapomniałem, obowiązuje zdrowy rozsądek oraz rozum i godność człowieka.
@bylemtukiedys12: błagam prosze chce udzial prosze prosze